Hesabım
    Jared Leto, Bir Günde Belgesel Çekti

    Jared Leto, A Day In The Life of America isimli bir belgesel çekti.

    Suicide Squad filminin yıldız oyuncusu, Oscarlı isim Jared Leto belgesel çektiğini açıkladı. Belgeseli toplamda bir gün içerisinde çeken başarılı oyuncu Jared Leto, amacının Amerikan halkına ayna tutmak olduğunu ifade etti.

    Dallas Buyers Club filmindeki rolüyle Oscar ödülüne layık görülen ve bir Spiderman spin-off'u olması beklenen Morbius filminde başrol olan Jared Leto, yeni bir belgesele imza attı. Variety ile Tribeca Film Festivali'nde konuşan Leto, A Day In The Life of America adını alan bu belgeseli hakkında şu sözleri sarf etti: "Amerika'nın çılgın portresini kendimize dönüp bakmamızın çok önemli olduğunu düşündüğümüz için yaptık. Ekibimizden 92 kişiyi ülkenin dört bir yanına gönderdik. Puerto Rico'dan Washington D.C.'ye her eyalette insanlarımız vardı ve kameraları kendimize çevirdik. Haftalarca üzerinde düşünüp plan yaptık. Yakalamak istediğimiz belirli şeylerin olduğunu biliyorduk ve bu belirli şeylerle yakalamayı beklemediğimiz şeyleri yakalayabilmeyi umduk. Sürüklenip gittik. Bu ülkenin güzelliğini görüyorsunuz, tezatlığı görüyorsunuz, acıyı ve umudu görüyorsunuz. Umut var, çok fazla umut var. Bu inanılmaz. Çaresiz olmanın kolay olduğu bir zamanda çok fazla optimistlik var." Ülkenin dört bir yanından 10.000'in üzerinde belgesel için istek gönderildiğini söylenen Jared Leto, belgeselde çeşitliliğe yer verdiklerinden bahsetti.

    Söylenenlere göre eğer A Day In The Life of America filmi beğenilir ve her şey yolunda giderse, A Day In The Life bir seriye dönüşebilir. Filmin devam serisinde ise A Day In The Life of China, A Day In The Life of Russia gibi filmler gelebilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top