Hesabım
    Olga Kurylenko ve Claes Bang’li “The Bay of Silence”tan İlk Görsel!

    Gerilim filmi “The Bay of Silence” ilk görseline kavuştu.

    Quantum of Solace” ile yıldızı parlayan Ukraynalı aktris Olga Kurylenko ve Altın Palmiye ödüllü “Kare”nin başrolü Claes Bang’in başrollerini paylaştığı gerilim filmi “The Bay of Silence”tan ilk kare görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Brian Cox, Assaad Bouab, Alice KrigeCaroline Goodall ve Agni Scott gibi isimler yer alıyor. Yazar Lisa St Aubin de Terán’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise Hollandalı sinemacı Paula van der Oest oturuyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    Karısı Rosalind, oğullarının doğumundan sonra aniden ortadan kaybolduğunda, Will, Avrupa'daki ailesi için kapsamlı bir arama başlatır. İkiz kızlarını Kuzey Fransa'daki uzak bir köye yerleştirmiş olmanın verdiği iç huzuru, henüz bir bebek olan oğlunun esrarengiz bir şekilde öldüğünü keşfetmesiyle son bulur. Will, karısının hapse girme riski veya ailesini korumak için ölümü örtbas etme arasında kalır. Rosalind'in eylemlerinin arkasındaki gizem yavaş yavaş karanlık ve tehditkar bir şekil almaya başladığında, Will onun tedbirle kuşanmış, puslu geçmişini ve sönmeye başlayan mutlu evliliğin görüntüsünü sorgular. Kime ve neye güveneceğini bilmeden Will, bedeli ne olursa olsun gerçeği öğrenmek için amansız bir mücadeleye başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top