Hesabım
    Benedict Cumberbatch ve Elisabeth Moss "The Power of The Dog" Filminde!

    The Power of The Dog filminin oyuncu kadrosunda yer alacak iki isim belli oldu.

    Thomas Savage'ın kitabından uyarlanması planlanan The Power of The Dog filminin oyuncu kadrosunda yer alacak olan iki isim belli oldu. Suç ve gizem türlerinde olacak olan filmin başrolünü yıldız oyuncular Benedict Cumberbatch ve Elisabeth Moss üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğuna ise Jane Campion geçecek.

    Filmin konusu ise şöyle: Thomas Savage’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflığı hor görmektedir. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir ruha sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olur. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsızdır. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir savaşa soyunur.

    Başrolünde The Imitation Game, Doctor Strange, Sherlock12 Years A Slave gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Benedict Cumberbatch ile The One I Love, The Handmaid's Tale, UsTop of The Lake gibi yapımların yıldızı Elisabeth Moss'un yer alması beklenen filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz belli değil. The Power of The Dog filminin yönetmenliğini üstlenecek olan ve The Piano, Top of The Lake, Bright StarSweetie gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Jane Campion, film hakkında şu sözleri sarf etti: "The Power of The Dog, büyük ekrana aktarılmayı hak eden görkemli bir yapım. Hikayeyi düşünmeden duramıyorum, gerçekten beni sıkı yakaladı. Maskülenlik, nostalji ve ihanet temaları toksik bir karışım. Ayrıca tema, konu ve karakterlerin birbiriyle etkileşime geçtikçe gerginliğe neden olduğu ve sonu bu kadar tatmin edici ve beklenmedik olan bir hikaye çok nadir bulunur. İlk kez erkek başrolle çalışacağım filmim olacak, bu da heyecan verici. Phil, kardeşinin yeni karısına ve onun ergen çocuğuna savaş ilan eden karmaşık bir karakter."

    See-Saw Films, Big Shell Films ve Max Films'in geliştireceği film projesi, Brightstar Productions ile tarafından ilerletilecek. Bilindiği üzere Roger Frappier kitabın haklarına sahipti. Ancak Frappier, Campion'a hakları satın alması için teklif sundu. Filmin yapımcılığını Tanya Seghatchian, Emile Sherman ve Iain Canning üstlenecekken prodüksiyon öncesi hazırlıklarına 2019 yılının son aylarında başlanacağı duyurulanlar arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top