Hesabım
    Awkwafina'lı "The Farewell"den Fragman Yayınlandı

    Komedi filmi The Farewell'den fragman geldi.

    Sundance Film Festivali'nin beğenilen filmlerinden biri olan The Farewell'den fragman yayınlandı. Komedi ve dram türündeki The Farewell'in başrolünü Awkwafina üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Lulu Wang oturuyor.

    Sundance Film Festivali'nden iyi eleştiriler alan komedi dram türündeki The Farewell filminden fragman paylaşıldı. Awkwafina'nın beğenilen performansı eşliğindeki film, Çinli bir ailenin hikayesine odaklanıyor. Ailenin büyükannesinin yaşayacak az bir zamanının kaldığı öğrenilir. Bu durumda aile, o ölmeden önce bir düğün organize eder ve büyükannenin sevdiği herkesi bir araya getirir. Amaç, Nai-Nai'nin mutlu olmasını sağlamaktır. Bu düğün organizasyonu dışarıdan mükemmel görünüyordur. yurt dışında yaşayan tüm akrabaları yeniden toplar. Billi (Awkwafina), ailesi ile bir araya geldiğinde ondan ne kadar çok şey beklediklerini fark eder. Bu da onun bir mayın tarlasına adım atmasına neden olur...

    Sıcak bir aile filmi olan The Farewell filminin oyuncu kadrosunda Crazy Rich AsiansOcean's Eight, Tawk gibi yapımlarda izleme şansı bulduğumuz Awkwafina'nın yanı sıra Arrival, Rush Hour, LadykillersThe Quiet American gibi yapımların usta ismi Tzi Ma, PoseThe Young Pope gibi yapımlarda karşımıza çıkan Gil Perez-Abraham, Diana Lin, Ines Laimins, Jim Liu, Zhao Shuzhen, Lu Hong, Jiang Yongbo, Chen Han, Aoi Mizuhara, Chen Hanwei gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Touch, Posthumans, Can-Can gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan Lulu Wang üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top