Hesabım
    Jamie Dornan ve Holliday Grainger Aynı Filmde Buluşuyor!

    John Patrick Shanley imzalı “Wild Mountain Thyme” başrollerini buldu.

    Drama filmi “Wild Mountain Thyme” başrollerine karar verdi. “Fifty Shades” serisinin Christian Grey’i olarak tanıdığımız Kuzey İrlandalı aktör Jamie Dornan ve “The Borgias” dizisinin Lucrezia Borgia’sı olarak yıldızı parlayan Holliday Grainger filmin başrollerini üstlenecek.

    Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda “Joe Yanardağa Karşı” ve “Şüphe” filmlerine imza atan, 1987 yapımı “Moonstruck”ın Oscar ödüllü senaristi John Patrick Shanley oturuyor. Çekimlerine önümüzdeki yaz aylarında İrlanda ve New York’ta başlanması beklenen filmin yapımcı kadrosunda Leslie Urdang, Anthony BregmanAlex Witchel ve Martina Niland yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    Yönetmen John Patrick Shanley’nin “Outside Mullingar” isimli Broadway müzikalinden beyaz perdeye uyarlanan “Wild Mountain Thyme” İrlanda’da geçiyor. Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, tarlalarını birbirinden ayıran değerli bir toprak parçası yüzünden aileleri düşman olan inatçı ve talihsiz aşıkları (Jamie Dornan ve Holliday Grainger) konu alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top