Hesabım
    "Child's Play" Uyarlamasından Hareketli Poster

    Mark Hamill'in seslendirmesi eşliğindeki Child's Play'den hareketli bir poster yayınlandı.

    Chucky'yi yeniden hayatlarımıza sokacak olan Child's Play'den yeni bir poster yayınlandı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan poster, hareketli bir poster olma özelliğini taşıyor. Şeytani bebek Chucky'yi Mark Hamill'in seslendirmesi eşliğinde izleyeceğimiz film, vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Geçtiğimiz haftalarda, eski Chucky bebeği ile karşılaştırmalara maruz bırakılan yeni Chucky'yi kabuslarımıza getirmesi beklenen Child's Play'den hareketli bir poster yayınlandı. Şeytani katil bebeğin hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmen koltuğunda korku türündeki Polaroid filmiyle tanınan Lars Klevberg oturuyor. Child's Play filminin senaryosunu ise Don Mancini'nin yaratıcısı olduğu orijinal filmlerden uyarlayarak Tyler Burton Smith kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında Legion dizisindeki performansıyla beğenileri kazanan Aubrey Plaza; Star Wars serisinin Luke Skywalker'ı usta oyuncu Mark Hamill; Animal House, Hart of Dixie, Van Wilder, The Good Fight gibi yapımlardan tanıdığımız Tim Matheson; If Beale Street Could Talk, Widows, Hotel Artemis, Atlanta gibi yapımlarda karşımıza çıkan Brian Tyree Henry, Gabriel BatemanDavid Lewis gibi isimler bulunuyor.

    Korku uyarlaması Child's Play'in konusu ise şöyle: Küçük Andy, doğum gününde annesinden güzel bir hediye alır. Bu, her çocuğun hayallerini süsleyen Buddi marka bir bebektir. Ancak bu bebeğin sakladığı dehşetten ne anne, ne de küçük Andy haberdardır. Bu bebeğin içinde yüklü olan yazılım hatalı üretilmiştir. Bu da bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kaldırmıştır. Çok tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddeti öğrenmesi ile değişecektir. Artık oyuncak bebeğin şiddet eğilimleri aile üyeleri için oldukça tehlikeli olacaktır. Bilindiği üzere Chucky karakterini birçok kez sinemada görme imkanı bulmuştuk. 1988 yılındaki orijinal Child's Play'in ardından 1990 ve 1991 yıllarında seriye devam filmleri eklenmişti. 1998 yılında ise Bride of Chucky isimli film ile seri farklı bir yere çekilmiş, Chucky ona eşlik etmesi için yeni bir şeytani bebek yaratmıştı. 2004 yılında Seed of Chucky ile devam eden seri, Curse of ChuckyCult of Chucky gibi filmlerde sürdürülmüştü.

    Child's Play filminin yurt dışında 21 Haziran'da vizyona girmesi beklenirken, ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top