Hesabım
    Netflix'in Bilim Kurgu Filmi "I Am Mother"dan Fragman

    I Am Mother filminden fragman yayınlandı.

    Başrolünde Hilary SwankRose Byrne ve Clara Rugaard'ın yer aldığı Netflix filmi I Am Mother'dan fragman paylaşıldı. Bilim kurgu türündeki film, Sundance Film Festivali'nde ilk kez izleyicileriyle buluşmuştu. I Am Mother filminin fragmanında, robotlar tarafından tutsak edilen insanların mücadelelerine tanık oluyoruz.

    Castaway dizisinin yönetmenliğini üstlenmesiyle tanıma fırsatı yakaladığımız Grant Sputore yönetmenliğindeki I Am Mother'ın konusu ise şöyle: Film, Mother tarafından yetiştirilen yeni nesil insanlardan biri olan bir genç kızı hikayesinin odağına alıyor. Dünya artık eskisi gibi değildir. İnsan ırkına dair hiçbir iz dünya üzerinde kalmamıştır. Genç kızın bulunduğu yere yaralı bir yabancı gelir. Kadın, Mother ile genç kızın arasındaki ilişkiyi bozacaktır. Çünkü dünya ile ilgili genç kıza söylenmeyen haberler getirmiştir. Dış dünya Daughter'a söylendiği gibi bir yer değildir ve her şeyi öğrenmesi gerekmektedir. Ancak Mother, bunu engellemek için elinden geleni yapacaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda yalnızca üç kişi bulunuyor. Bu isimler ise Mother'a sesiyle hayat veren Ajan, Ruhlar Bölgesi, Nedimeler, Kötü Komşular, X-Men: Apocalypse ve X-Men: First Class gibi yapımlarda karşımza çıkan Rose Byrne; iki Oscar ödülünün sahibi olan ve Boys Don't Cry, P.S. I Love You, Million Dollar Baby, Homesman gibi yapımlardan tanıdığımız Hilary Swank; Teen Spirit filminde göreceğimiz, ayrıca Good Favour, Still Star-Crossed gibi yapımlardan hatırladığımız Clara Rugaard yer alıyor. I Am Mother'ın senaryosu ise ilk uzun metraj senaryosuna imza atan Michael Lloyd Green tarafından kaleme alındı. Bilindiği üzere film Sundance Film Festivali'nde gösterime sunulmuştu.

    I Am Mother filmi Netflix'teki izleyicileriyle 7 Haziran tarihinde buluşacak. Ancak ülkemizde gösterime sunulup sunulmayacağı belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top