Hesabım
    "Turn of Mind" Michelle Pfeiffer ve Annette Bening'i Başrolüne Yerleştirdi

    Gerilim filmi "Turn of Mind"ın kadrosuna iki isim katıldı.

    Psikolojik gerilim türünde olması beklenen "Turn of Mind" filminin kadrosuna iki yeni isim eklendi. Bu isimler ise Hollywood'un başarılı kadın oyuncuları Michelle Pfeiffer ile Annette Bening oldu. Ancak bu iki önemli ismin bir araya gelmesi eleştirmenleri şaşırtan bir durum oldu. Film, bir kitap uyarlaması olacak.

    Alice LaPlante'nin aynı isimli kitabından senaryolaştırılacak olan "Turn of Mind" başrol oyuncularını buldu. 2011 yılında okuyucularıyla buluşan kitap, LaPlante'nin ilk kitabı olmasına rağmen çok satanlar listesine girmeyi başarmıştı. Emekli bir cerrah, kişilik bölünmesinin başlangıcına geçiş yapmış bulunuyordur. Kişiliği bölünmeye başladıkça daha sinirli, daha fazla düş kırıklıkları içerisinde ve inanılmaz kayıplar yaşayan birine dönüşüyordur. Ayrıca cerrah, en yakın arkadaşını öldürmekten de sorumlu tutuluyordur. Arkadaşı, dört parmağı kesilmiş bir şekilde ölü bulunur. Dr. White, bunun baş şüphelisi olsa  da bundan kendisinin haberi yoktur.

    Turn of Mind filminin başrollerinde Hairspray, What Lies Beneath, One Fine Day, Ant-Man and WaspDoğu Ekspresinde Cinayet gibi filmlerin başarılı oyuncusu olan ve Maleficent: Mistress of Evil filminde görmeye hazırlandığımız Michelle Pfeiffer ile American Beauty, 20th Century Women, İki Kadın Bir Erkek, The American President, Yıldızlar Asla Ölmez gibi filmlerin dört Oscar adaylığı bulunan usta oyuncusu Annette Bening yer alıyor. Uyarlama filmin yönetmen koltuğunda Homeland, Hatufim, Dig, Mr. & Mrs, Smith, The Spy gibi yapımların senaryosunu kaleme alan ve yönetmenliğini üstlenen Gideon Raff yer alırken, senaryoyu Alice LaPlante'nin romanından uyarlayacak olan isim Quills filminin senaryosunu kaleme alan Doug Wright olacak.

    Filmin yönetmen koltuğundaki isim Gideon Raff, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Turn of Mind, duyguları uçta olan bir gerilim. Birbirlerine sevgi ve kıskançlıkla bağlı iki zeki, keskin, güçlü kadının çarpık arkadaşlık hikayesini anlatıyor." Bilindiği üzere film yarın başlayacak olan Cannes Film Festivali'nde pazarlanmak üzere yerini alacak. Ancak ne zaman çekimlerine başlanacağı ve vizyondaki yerini alacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top