Hesabım
    Rami Malek İle Denzel Washington'lı "Little Things" İçin Görüşülüyor

    Rami Malek, Little Things'de rol alabilir.

    Gerilim ve polisiye türünde olması planlanan Little Things filminin kadrosunda Oscarlı oyuncu Rami Malek'in yer alabileceği duyuruldu. Bohemian Rhapsody'nin yıldız oyuncusu Malek ile filmde rol alması için yapılan görüşmeler sürdürülüyor.

    FencesTraining Day, The Book of Eli, Antwone Fisher, Magnificent Seven, Deja VuRemember The Titans gibi yapımların yıldız oyuncusu olan ve Training Day ile Glory sayesinde Oscar heykelciğinin sahibi olan Denzel Washington'ın yer alması beklenen Little Things'in kadrosuna yeni bir isim katılabilir. Söylentilere göre film için Mr. Robot ve Bohemian Rhapsody'nin yıldız oyuncusu Rami Malek ile görüşmeler yapılıyor. Warner Bros bünyesindeki filmin konusu, polisiye bir hikayeyi odağına alacak. İki polisin bir seri katilin peşine düşmesini anlatacak olan filmde kendinden emin bir genç dedektif ile görmüş geçirmiş bir şerifin hikayesine odaklanılacak. Şerifin küçük ayrıntılara sahip olan ipuçlarını biriktirip onları birleştirmek gibi bir yeteneği vardır. Genç partneriyle birlikte bu seri katilin peşine düşmeleri kaçınılmazdır.

    The Blind Side, The Rookie, Saving Mr. Banks, The HighwaymenThe Alamo gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan başarılı isim John Lee Hancock, Little Things'in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstleniyor. Filmin prodüksiyonuna önümüzdeki Eylül ayı içerisinde başlanması beklenilenler arasında yer alıyor.

    Bilindiği üzere Rami Malek, geçtiğimiz aylarda Bohemian Rhapsody filmi sayesinde En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ının sahibi olmuştu. Ayrıca Malek'in gelecek projeleri arasında The Voyage of Doctor Dolittle ve kötü adamı canlandırması beklenen Bond 25 filmi bulunuyor. Diğer yandan ise Mr. Robot dizisinin dördüncü sezonu 2019 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşturulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top