Hesabım
    Marion Cotillard, Adam Driver Başrollü "Annette" Filminde

    Annette filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Müzikal dram türündeki Annette filminin oyuncu kadrosunda yer alacak olan iki isim resmi olarak duyuruldu. Bu isimler ise daha önce açıklandığı gibi yeni nesil Star Wars filmlerinin Kylo Ren'i Adam Driver ile ona eşlik edecek olan Oscarlı Fransız oyuncu Marion Cotillard oldu. Filmin yönetmenliğini ise Leos Carax üstleniyor.

    Holy Motors, Mauvais Sang, Tokyo!, Boy Meets Girl, Köprü Üstü Aşıkları gibi önemli yapımların yönetmen koltuğunda bulunan Leos Carax'ın yeni filmi "Annette" için Hollywood'un iki önemli ismi seçildi. Bu isimler ise The Dark Knight Rises, İki Gün ve Bir Gece, Bir Zamanlar New York, Macbeth, Assassin's Creed, Alt Tarafı Dünyanın Sonu, Allied gibi yapımların yıldız oyuncusu Marion Cotillard ile Star Wars filmlerinin Kylo Ren'i, Paterson, Inside Llewyn Davis, The Dead Don't Die, The Man Who Killed Don Quixote gibi yapımların yıldızı Adam Driver oldu. Müzikal dram türündeki Annette filminin senaryosunu müzisyen Ron Mael ile Russel Mael kaleme alıyor.

    Annette filminin hikayesi, bir stand-up komedyeni olan Henry'yi odağına alıyor. Henry'nin opera sanatçısı eşi hayatını kaybeder. Bunun üzerine iki yaşındaki kızının tüm sorumluluğu da ona kalacaktır. Zamanla Henry, kızlarının çok özel biri olduğunu farkedecektir... Bilindiği üzere Leos Carax, Annette film projesini birkaç yıldır hayata geçirmeye çalışıyordu. Daha önce de filmde Adam Driver'a eşlik edecek olan isim Rooney Mara olarak duyurulmuştu. Ancak Mara, filmin prodüksiyon sürecinin maddi nedenler kaynaklı uzadığı dönemde projeden ayrıldı. Carax ise Driver'ın Star Wars ve diğer filmleri kaynaklı dolu olan programının boşalmasını beklemek durumunda kaldı. Eğer her şey yönetmen için yolunda giderse, Annette filminin çekimlerine bu yaz aylarında başlanacak.

    Bu sırada Adam Driver'ın The Dead Don't Die filmi Haziran ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca yeni nesil Star Wars üçlemesinin son filmi The Rise of Skywalker'ın da 2019'un Aralık ayında vizyona girmesi beklenenler arasında yer alıyor. Marion Cotillard'ın ise Robert Downey Jr. başrollü The Voyage of Doctor Dolittle'ın seslendirme kadrosunda yer alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top