Hesabım
    Komedi Filmi "Aykut Enişte"den Yeni Klip!

    Aykut Enişte'den yeni bir video paylaşıldı.

    Merakla beklenen yerli komedi filmi "Aykut Enişte"den yeni bir video yayınlandı. Bu hafta vizyondaki yerini alacak olan filmin yayınlanan videosunda, filmden bir sahneye göz atıyoruz. Havalimanındaki bu sahnede Aykut'un Gülşah'ın peşinden gittiğini, ancak yanlış havalimanına geldiğini görüyoruz.

    Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı komedi türündeki "Aykut Enişte"nin yayınlanan klibinde, filmin havalimanı sahnesine göz atma imkanı yakalıyoruz. Yanlış havalimanına gelen ekip, sahnede hayal kırıklığına uğruyor. Aykut Enişte filminin konusu ise şöyle: Tanımadığı bir kadın Aykut'tan telefonda babasına onun sevgilisiymiş gibi davranmasını ister. Bunun üzerine babası, kızını ve sevgilisini yemeğe davet edecektir. Bu yemeğin ardından ise olaylar birbirini tanımayan bu ikiliyi evlendirmeye kadar gidecektir. Ancak bir sorun vardır. Aykut zaten başka biriyle evlenmeye hazırlanmaktadır. Bu durumda Aykut, iki farklı ailenin de eniştesi olarak işin içinden çıkmaya çalışacaktır. Aykut, bunu başarabilecek midir?

    Ali Kundilli, Ali Kundilli 2, Yok Artık 2 ve Şansımı Seveyim gibi komedi filmlerinde karşımıza çıkan ve yıllar önce ilk kez bir Vine fenomeni olarak büyük bir takipçi kitlesi kazanan Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Beni Unutma, Yeşil Deniz, Oğlan Bizim Kız Bizim gibi yapımlardan hatırladığımız Melis Babadağ; Kalp Atışı dizisi ve Taksim Hold'em ile karşımıza çıkan Ege Kökenli; Kız Kardeşler, Anons, Görülmüştür, Son Çıkış, Yol Kenarı, Albüm, Körfez gibi ödüllü filmlerin usta oyuncusu Müfit Kayacan; Köksüz filmiyle tanıdığımız ve birçok dizide karşımıza çıkan Lale Başar; usta tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, Güven Hokna, Özlem ÇakarSelen DomaçFerdi Sancar, Mekin Sezer ve Ecrin Moğultaygibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini daha önce yardımcı yönetmen konumunda Pek Yakında ve Tatlım Tatlım filmlerinde yer alan ve ilk yönetmenlik denemesini yapan Onur Bilgetay üstleniyor. Senaryoda ise Cem Gelinoğlu ile Giray Altınok'un imzası bulunuyor.

    Aykut Enişte filminin izleyicileriyle bu Cuma, yani 24 Mayıs 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top