Hesabım
    "Minions 2" Resmi Adını Aldı!

    Minions devam filminin adı belli oldu.

    Animasyon türündeki eğlenceli aile filmi Minions'ın devam filminin adı resmi olarak sinemaseverlerle paylaşıldı. Merakla beklenen animasyon filmi Kyle Balda ve Brad Ableson tarafından yönetiliyor. Ayrıca filmin başlığında, Minions 2'nun odağı olacak olan karakterin ipuçları da verilmiş olunuyor.

    Çocuklar kadar yetişkinlerin de severek izlediği animasyon filmi Minions'a bir devam filmi geleceği geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Çekimlerine 2018 yılı içerisinde başlanan Minions 2'nun adı açıklandı. Resmi haberlere göre yeni filmin adı Minions: The Rise of Gru olacak. Bilindiği üzere genç Gru karakterine Steve Carrell sesiyle hayat veriyordu. Gru'nun orijin hikayesini konu edineceği düşünülen Minions: The Rise of Gru, Despicable Me'nin baş karakterinin nasıl dünyanın en büyük soygununu düzenleyecek hale geldiğini anlatabilir. Minions filminde ise Minionların kendilerine kötü bir lider bulma çabalarını izleme fırsatı yakalamıştık. Hizmet edecek bir efendi bulamayınca Antartika'da kendi hallerinde yaşamaya başlayan minyonların kaderi 1960'lı yıllarda değişecektir. Çünkü 3 kişilik maceracı bir minyon ekibi, Amerika'ya doğru yola çıkar. Minions: The Rise of Gru'nun yönetmen koltuğuna Çılgın Hırsız 3'ün yönetmenliğini üstlenen Kyle Balda ile Brad Ableson oturuyor. Filmin senaryosu ise Cinco Paul'un yaratıcısı olduğu karakterler aracılığıyla yazıldı. Filmin seslendirme kadrosunda yer alacak yalnızca bir isim belirlendi. O isim ise Çılgın Hırsız serisi ve Minions'ın daha önce de seslendirmesini yapan Pierre Coffin oldu.

    Devam filmi çekilmekte olan ve 2015 yılında ilk kez izleyicileriyle buluşan Minions dünya çapında büyük bir başarıya imza atmıştı. 1.159 trilyon dolar gişe hasılatı elde eden Minions, dünya çapında en çok izlenen 11. film olma özelliğine sahip. Kötücül kahramanlarımızın hikayesini anlatmaya devam edecek olan animasyon türündeki Minions: The Rise of Gru filminin ülkemizdeki minik ve yetişkin izleyicileriyle 28 Ağustos 2020 tarihinde sinemalarda buluşması planalananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top