Hesabım
    Daniel Craig, "Bond 25" Setine Geri Dönebilecek mi?

    Bond 25 ile ilgili yeni gelişmeler...

    Daniel Craig'in son kez başrolünü üstleneceği James Bond filmi Bond 25 ile ilgili yeni bir gelişme paylaşıldı. Geçtiğimiz haftalarda yıldız oyuncu Craig'in, ayak bileğinden yaralandığı duyurulmuştu. Bunun ardından Craig'in ve film çekimlerinin nasıl bir süreçten geçeceği merak konusu haline gelmişti. Çekimler için verilen bir haftalık aranın ardından bununla ilgili yeni bir duyuru yapıldı.

    James Bond için bir devrin daha sonunu getirecek olan Bond 25 ile ilgili yaşanan gelişmeler aktarıldı. Açıklamalara göre filmin başrol oyuncusu Daniel Craig, geçtiğimiz haftalarda Jamaica çekimleri sırasında ayak bileğinden yaralanmıştı. Bunun üzerine çekimlerde aksama olabileceği gibi, vizyon tarihinin gecikebileceğine dair dedikodular yayılmaya başlamıştı. Ancak Bond 25 filminin sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir duyuru paylaşıldı. Bu duyuruda şu sözler yer alıyordu: "Bond 25 güncellemesi: Daniel Craig, Jamaica çekimleri sırasında meydana gelen sakatlık nedeniyle küçük bir ameliyat geçirecek. Craig'in ameliyatının ardından gerçekleştirilecek iki haftalık rehabilitasyon sırasında filmin prodüksiyonu devam edecek. Filmin vizyon tarihi, 2020 Nisan ayı olmaya devam edecek."

    Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Bond 25 hakkında geçtiğimiz haftalarda bir etkinlik düzenlenmişti. Canlı yayın yapılarak filmde yer alacak olan eski ve yeni oyuncular tanıtılmıştı. Bu oyuncular arasında eski oyunculardan Ben Whishaw ve Ralph Fiennes, filmin kötü adamı olması beklenen Rami Malek, Lashana LynchDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenJeffrey Wright, Dali Benssalah,  Lea SeydouxNaomi HarrisRory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi isimler yer alıyordu. Bilindiği üzere Bond 25'ın senaryo değişikliği için Neil Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yeniden yazmak üzere Scott Z. Burns görevlendirilmişti.

    Daniel Craig'in iyileşme sürecinde her şeyin yolunda gitmesi durumunda film ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top