Hesabım
    Emile Hirsch'lü Bilim Kurgu Filmi "Freaks"ten Fragman!

    Bilim kurgu türündeki "Freaks"ten fragman yayınlandı.

    Gerilim ve bilim kurgu türündeki Freaks'ten fragman paylaşıldı. Emile Hirsch'ün başrolünde yer aldığı filmin fragmanında bir baba ve kızının sürekli olarak saklandıklarına tanık oluyoruz. Psikolojik bilim kurgu filmi olarak nitelendirilen Freaks'te küçük kızın  tehlikeli hale gelmiş olan yeni dünyayı keşfettiğini görüyoruz.

    Vancouver International Fim Festival, Trieste Science+Fiction Festival, Paris International Fantastic Film Festival gibi önemli festivallerden ödüllere layık görülen ve Toronto Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kanada Yapımı Film kategorisinde geçtiğimiz yıl adaylık alan ve aynı zamanda Toronto'da dünya prömiyerini gerçekleştiren Freaks'in yönetmen ve senarist koltuğunda Adam B. Stein ile Zach Lipovski bulunuyor. Gezdiği festivallerde eleştirmenler ve izleyiciler tarafından beğenilen psikolojik bilim kurgu filmi Freaks'in konusu ise şöyle: Babası tarafından evde hapis olarak tutulan 7 yaşındaki Chloe, yaşamını korku içerisinde geçiriyordur. Ama aynı zamanda babasının onu uzak tutmaya çalıştığı dış dünyaya karşı büyük bir ilgi de duyuyordur. Ancak ona bugüne kadar dış dünyanın tehditler ve tehlikelerle dolu olduğu söylenmiştir. Chloe'ye yabancı biri dışarıya göz atması için yardımcı olmayı teklif eder. Böylece Chloe dışarıda gerçekten neler olduğunu öğrenebilecektir. Ancak kız, dış dünyanın o kadar da basit olmadığı ve tehlikenin son derece gerçek olduğunu çok zaman geçmeden öğrenecektir.

    Ödüllü bilim kurgu filmi Freaks'in oyuncu kadrosunda Into The Wild, Milk, The Authopsy of Jane Doe, Venuto Al Mondo, Savages, Taking Woodstock, Lords of Dogtown gibi yapımların başarılı oyuncusu Emile Hirsch, Agents of Shield'da karşımıza çıkan minik oyuncu Lexy Kolker, Nebraska, The Hateful Eight, Django Unchained gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adayı usta isim Bruce Dern, Amanda CrewGrace Park gibi isimler yer alıyor.

    Freaks filminin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışındaki izleyicilerinin gösterimine 23 Ağustos tarihinde sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top