Hesabım
    Amandla Stenberg, "Fear" Uyarlamasında Başrol!

    Fear yeniden çekiminin başrolünü kimin üstleneceği belli oldu.

    90'lı yılların en iyi gerilim filmlerinden biri olan Fear, yeniden beyaz perdeye aktarılıyor. Psikolojik gerilim filmi olan ve ülkemizde "Saplantı" adıyla bilinen Fear'ın başrolünü üstlenecek olan yeni nesil oyuncu belli oldu. Bu isim ise yıldızı parlamaya başlayan genç oyuncu Amandla Stenberg oldu.

    Universal Stüdyoları, Fear filmini yeniden beyaz perdeye aktarma kararı aldığını resmi olarak duyurdu. Bunun ardından Reese Witherspoon'un yerine geçebilecek oyuncu olarak Açlık Oyunları, The Darkest Minds, Every Thing, The Hate U Give gibi filmlerin gittikçe yıldızı yükselen oyuncusu Amandla Stenberg ile anlaşma sağlandı. Bilindiği üzere 1996 yapımı Fear filminin başrollerini Mark Wahlberg ile Reese Witherspoon paylaşılyordu. Ancak Wahlberg'ün yerine düşünülen oyuncu konusunda bir bilgi paylaşılmadı. Orijinal yapımın senaryosu üzerine bir değişikliğe gidilip gidilmeyeceği bilinmiyor. Ancak filmin orijinal konusu şöyleydi: Nicole 16 yaşında eğlenceye düşkün bir genç kızdır. O ve en yakın arkadaşı Margo, bir akşam partiye giderler. Nicole hayallerindeki çekici prens ile tanışmayı beklerken, partide David ile tanışır. Birlikte olmaya başlarlar. Birkaç hafta sonra Nicole, David’in aşırı sahiplenen ve kıskanan birine dönüştüğünü fark eder. David, Nicole’ün konuştuğu diğer erkeklerden bile rahatsız olur, hatta evine gelen erkek arkadaşlarından birini hırpalar. İlişkileri sona erer ve David bu durumdan dolayı çok mutsuz olur. Nicole’ü geri kazanmak için her yolu dener, hiçbir şeyin işe yaramadığını fark ettiğinde ise çete üyesi bir arkadaşı ile birlikte Nicole’ün evini basar. Bu olay kötü sonuçlara yol açar.

    Fear filmini beyaz perdeye yeniden uyarlayacak olan isimler ise Akademi Ödülleri'nde Straight Outta Compton filmiyle adaylığa layık görülen Jonahtan Herman ile A Beautiful Mind, Arrested Development, Apollo 13, Splash gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Brian Grazer olacak. Herman filmin senaryosunu yeniden kaleme alacakken, Grazer Imagine Entertainment prodüksiyon şirketi altında filmin yapımcılığını üstlenecek. Geliştirme aşamasında bulunan Fear filminin prodüksiyon hazırlıklarına ne zaman başlanıp ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top