Hesabım
    Avengers'ın Yerine "The Ultimates" mı Geçiyor?

    Marvel'ın planları hakkında bazı tahminler bulunuyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin genişlemesi için Marvel yeni projeler üzerinde çalışıyor. Ancak bu projeler hakkında henüz hiçbir bilgi verilmiyor. HN Entertainment'ın verdiği bilgiye göre Marvel'ın yeni hedefi Avengers'ın yerine yeni bir ekibi yerleştirmek olabilir. Bu ekip ise The Ultimates olabilir. -Dikkat, spoiler içerir.-

    Avengers: Endgame ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresinin sonuna gelinmiş bulunuluyor. Esas Avengers ekibini oluşturan Thor, Hawkeye, Captain America, Hulk, Black Widow ve Iron Man artık Avengers ekibinde bulunmuyor. Bilindiği üzere Thor, yoluna Guardians of The Galaxy ekibiyle, Hawkeye kendi dizisiyle devam edecek. Black Widow ve Iron Man evrendeki canlıları kurtarmak adına kendini feda ettiği için bu iki kahramana veda ettik. Hulk'ın ise geleceği bilinmiyor. Tüm Avengers ekibinin dağılması üzerine bu ekibin yerine kimin geçeceği merak konusu haline gelmiş bulunuyor. Marvel'ın bir diğer projesi olan The Eternals bu tahminlerin dahilinde bulunuyor. Ancak şimdi ortaya yeni bir fikir daha atıldı. Bu fikre göre Avengers ekibinin yerine Black Panther, Captain Marvel, Spectrum, Miss America ve Blue Marvel'dan oluşan The Ultimates geçebilir. Ancak bu fikrin uzun bir süre daha kesinleşene kadar Marvel tarafından onaylanmayacağı düşünülüyor.

    The Ultimates ekibinde bulunan Black Panther ve Captain Marvel'ın solo filmleri Marvel Evreni'ne damgasını vurmuştu. Black Panther dünya çapında 1.346 trilyon dolarlık gişe hasılatı elde ederken, Captain Marvel dünya çapında 1.126 trilyona ulaşmıştı. Ayrıca The Ultimates karakterleri arasında bulunan Spectrum'un küçüklüğünü de Captain Marvel filminde izleme fırsatı yakalamıştık. Ancak diğer kahramanlar henüz hiçbir filmde görülmedi. Kevin Feige'in gelecek Marvel planlarını Ağustos ayında düzenlenecek olan D23 Expo'da ya da Haziran'da düzenlenecek olan San Diego Comic Con'da açıklayacağı umut ediliyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek filmleri arasında bu yaz vizyona girecek olan Spider-Man: Far From Home, 2020'de izleyicileriyle buluşması planlanan Black Widow, Black Panther 2, James Gunn'ın üzerinde çalışmayı sürdürdüğü Guardians of the Galaxy vol. 3 gibi filmler bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top