Hesabım
    Nicole Kidman ve Ansel Elgort'lu "The Goldfinch"ten Poster!

    Dram türündeki yıldız kadrolu The Goldfinch'ten poster paylaşıldı.

    Ansel Elgort, Nicole KidmanSarah Paulson gibi yıldız isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dram filmi The Goldfinch'ten poster yayınlandı. Yayınlanan posterde filme adını veren sanat eserini küller arasında görüyoruz. John Crowley yönetmenliğindeki The Goldfinch, Donna Tartt'ın edebi eserinden beyaz perdeye uyarlandı.

    Dram türündeki yıldız kadrolu The Goldfinch'in konusu ise şöyle: 13 yaşındaki Theodore Decker'ın yaşamı, annesinin Metropolitan Müzesi'ne düzenlenen bir terörist saldırısında öldürülmesinin ardından alt üst olur. Theo, tüm bu karmaşanın ortasında The Goldfinch adı verilen paha biçilemez bir sanat eserini çalmıştır. Theo'nun annesinin bombalanma sonucu öldürüldüğü o günden geriye elinde kalan tek şey The Goldfinch olacaktır. Bir kuşun portresi olan The Goldfinch, Theodore'un yaşam mücadelesine konuk olacaktır. Donna Tartt'ın aynı isimli kitabından beyaz perdeye aktarılan The Goldfinch'in senaryosunu Frank, Tinker Taillor Soldier Spy, The Snowman, The Debt gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan ve Oscar adaylığına layık görülen Peter Straughan kaleme aldı. Ayrıca yapımcıları arasında Nina Jacobson, Brad Simpson, Mari Jo Winkler-Ioffreda ve Sue Kroll gibi isimler bulunuyor.

    Brooklyn, Boy A, Intermission, Closed Circuit, Is There Anybody gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan John Crowley yönetmenliğindeki uyarlama filmin oyuncu kadrosunda ise Eyes Wide Shut, The Hours, Cold Mountain, The Others, Moulin Rouge gibi yapımların yıldız oyuncusu Nicole Kidman; American Horror Story, American Crime Story, Ocean's Eight, Glass gibi yapımların sevilen oyuncusu Sarah Paulson; Stranger Things sayesinde tanıştığımız, It filminde izleme fırsatı yakaladığımız ve Ghostbusters ile kariyerini ilerletecek olan Finn Wolfhard; The Fault In Our Stars, Baby Driver, Divergent, Insurgent gibi yapımlarla tanıdığımız genç oyuncu Ansel Elgort; Luke Wilson, Jeffrey WrightDenis O'Hare gibi isimler bulunuyor.

    Bilindiği üzere The Goldfinch filmi kamera arkasında Oscarlı bir ekip ile çalıştı. Bu ekipte Blade Runner 2046 gibi önemli yapımların görüntü yönetmenliğini üstlenen Oscar adayı Roger Deakins; Oscar adayı prodüksiyon tasarımcısı K.K. Barret; Moonrise Kingdom, A Most Violent Year gibi yapımların kostüm tasarımcısı Kasia Walicka Maimone gibi isimler yer alıyor. Warner Bros işbirliğiyle hayata geçirilen film The Goldfinch'in Oscar yarışına hazırlanabilecek olduğu düşünülüyor.

    The Goldfinch'in ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Eylül 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top