Hesabım
    James Gunn:"'The Suicide Squad' Neyse O!"

    James Gunn, The Suicide Squad ile ilgili açıklama yaptı.

    DC Sinematik Evreni'nin anti-kahraman filmi The Suicide Squad ile ilgili filmin başarılı yönetmeni James Gunn'dan açıklama geldi. Gunn, filminin bir yeniden çekim mi, yoksa bir devam filmi mi olacağı konusunda gelen sorulara, çok açıklayıcı olmasa da cevap verdi.

    Margot Robbie'nin küçük bir rolle yeniden karşımıza çıkacağı ve oyuncu kadrosunda Idris Elba, John CenaJai Courtney, Joel KinnamanViola Davis,  David Dastmalchian ve Daniela Melchoir'ın yer alacağı açıklanan The Suicide Squad hakkında James Gunn yeniden konuştu. Daha önce filmin yapımcılarından Peter Safran ile yapılan röportajda yapımcı, The Suicide Squad'ın bir reboot (yeniden çekim) olacağını ifade etmişti. Ancak James Gunn'a göre filmi bu kadar kolay tarif etmenin doğru olmadığı ortaya çıktı. Entertainment Tonight'a konuşan Gunn, "Bu kavramların hepsi çok kısıtlı ve çok fazla kavram var. Film neyse o. İki yıl içinde gösterime girdiğinde görürsünüz." sözlerini sarf etti. Akılları daha fazla karıştıran James Gunn'ın The Suicide Squad'a bir devam filmi demeye çalıştığı düşünülenler arasında bulunuyor.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda The Suicide Squad hakkında dedikodular çıkmıştı. Bu dedikodulara göre King Shark rolü için Michael Rooker ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak Rooker sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile haberleri yalanladı. Ayrıca James Gunn da oyuncuya katıldı. Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filmi üzerinde de çalışmalarını sürdüren James Gunn'ın her iki film için de nasıl bir senaryo üreteceği üzerinde yapılan tahminler devam ediyor. Anti kahramanları hikayesinin odağına alan Suicide Squad filmi eleştirmenler tarafından yeterli bulunmasa da dünya çapında 750 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Ayrıca En İyi Saç Makyaj Tasarımı kategorisinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Bu durum da Suicide Squad'ı ilk Oscar kazanan DC filmi olma niteliğine taşımıştı. James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top