Hesabım
    DC Projesi, "The New Gods"ın Yönetmeni Belli Oldu

    The New Gods uyarlamasıyla ilgili ilk detaylar belli oldu.

    DC çizgi romanlarından aynı isimle beyaz perdeye aktarılacak olan The New Gods'ın ilk detayları belli oldu. Bu detaylar arasında filmin yönetmenliğini kimin üstleneceği bilgisi bulunuyor. The New Gods'ı yönetecek kişi ise Ava DuVernay olacak.

    1971 yılında Jack Kirby tarafından yaratılan The New Gods çizgi romanları, uzaylıların yaşadığı iki gezegeni konu ediniyor. Adeta bir cenneti andıran New Genesis ve tersi olan Apokalips, birbirine zıt iki lider tarafından yönetiliyordur. New Genesis, yönettiği canlıları seven ve iyiliklerini düşünen Highfather tarafından yönetilirken, Apokalips, acımasız Darkseid tarafından yönetiliyordur. Darkseid'in tek amacı, iki zıt dünya arasındaki barışı dengesizleştirerek ve tüm evrenin özgür iradesini elinden almaktır. Bilindiği üzere Darkseid, DC çizgi roman evreninin en kötü karakterlerinden biridir. Çizgi romanın beyaz perdeye uyarlanmasını sağlayacak olan yönetmen, Selma, Middle of Nowhere, 13th, Zamanda Kıvrılma, When They See Us gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen ve Me Too hareketinde önemli bir konuma sahip olan Ava DuVernay'ın olacağı resmi olarak duyuruldu. Jack Kirby'nin yaratıcısı olduğu çizgi romandan beyaz perdeye filmin senaryosunu uyarlayacak olan isim ise The Beast, Komplo, Chasing Mavericks gibi yapımlarda imzası bulunan Kario Salem olacak.

    The New Gods çizgi romanında yer alan kahramanlardan Darkseid ve Highfather dışında hangilerinin yer alacağı henüz bilinmiyor. Filmin oyuncu seçmeleri için hazırlıklara devam ediliyor. Bilindiği üzere The New Gods çizgi romanındaki kahramanların ölümsüzlük, süper güç, yara almama, süper dayanıklılık gibi özellikleri bulunuyor. Ayrıca her birinin de kendine özgü güçleri bulunuyor. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    DC'nin hayata geçirilmesi için hazırlıklarına devam edilen The New Gods filminin yanı sıra Robert Pattinson başrollü The BatmanJames Gunn yönetmenliğindeki The Suicide Squad, Margot Robbie ve kadın kahraman başrollü Birds of Prey gibi projeleri bulunuyor. Ancak Justice LeagueThe Flash benzeri yapımlara devam edilip edilmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top