Hesabım
    "Suç Kraliçeleri"nden İlk Fragman!

    The Kitchen'ın ilk fragmanı sinemaseverlerle buluştu.

    Başrollerini Melissa McCarthyTiffany Haddish ve Elisabeth Moss'un paylaştığı The Kitchen'dan fragman yayınlandı. Uzun bir süredir sinemaseverler tarafından merakla beklenen film, ülkemizde Suç Kraliçeleri adıyla izleyicisiyle buluşacak. 

    Straight Outta Compton, Blood Father, Sleepless, World Trade Center gibi filmlerin başarılı yönetmeni Andrea Berloff'un yönetmen koltuğuna geçtiği, kadın başrollü gerilim ve aksiyon filmi Suç Kraliçeleri'nin konusu ise şöyle: Ollie Masters ve Ming Doyle’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan “The Kitchen”, 1970’lerde, New York’taki Hell's Kitchen’da geçiyor. FBI’ın bazı mafya babalarını ve üyelerini yakalamasından sonra, İrlandalı gangsterlerin eşleri mafyanın yönetimini üstleniyor ve işleri yürütmeye başlıyor. Melissa McCarthy filmde, işleri devralma konusunda kadınlara liderlik eden sevgi dolu bir anneyi canlandıracak. Tiffany Haddish yoluna çıkan kim olursa olsun öldürmekten çekinmeyen bir kadına hayat verirken, Elisabeth Moss yeni hayatındaki şiddete aşık olan, istismarcı bir kocanın çekingen eşini oynayacak.

    Genellikle komedi filmlerinde izleme şansı bulduğumuz Nedimeler, Ajan, Tammy, Ateşli Aynasızlar, Edepsiz Kuklalar, Gilmore Girls gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Melissa McCarthy ile Keanu, Girls Trip, Meet The Spartans gibi yapımlarda karşımıza çıkan Tiffany Haddish'i bu kez bir bir gerilim ve aksiyon filminde izleme şansı yakalıyoruz. Ayrıca son zamanlarda Us, The Handmaid's Tale, The One I Love, Her Smell, Light of My Life gibi yapımlarla adından söz ettiren Elizabeth Moss, filmin başrolünü üstlenen bir diğer isim oluyor. Bu üç kadın oyuncuya eşlik eden isimler arasında yeni nesil Star Wars filmlerinin General Hux'ı Domhnall Gleeson, Common, Margo Martindale, James Badge DaleBill Camp gibi oyuncular bulunuyor. Bilindiği üzere The Kitchen filmi Vertigo çizgi roman evreninin bir parçası olarak konumlanıyor. 2014 yılında yayınlanmaya başlanan çizgi roman serisini bünyesinde bulunduran Vertigo'nun çizgi romanları arasından Constantine, The History of Violance, V For Vendetta, Hellblazer, iZombie, Lucifer, Preacher gibi önemli yapımlar bulunuyor. 

    Yıldız oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkan The Kitchen filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 27 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top