Hesabım
    Benedict Cumberbatch'li "The Power of The Dog" Netflix'in Oldu

    The Power of The Dog uyarlamasını Netflix'te izleyeceğiz.

    Benedict Cumberbatch ve Elisabeth Moss'un başrolünü paylaşacağı kitap uyarlaması The Power of The Dog filmi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Resmi olarak duyurulduğu üzere uyarlama film, izleyicileriyle online streaming platformu Netflix üzerinden buluşacak.

    The Piano, Top of The LakeBright StarSweetie gibi yapımların senaryosuna imza atan başarılı isim Jane Campion'un yönetmenliğini üstleneceği The Power of The Dog uyarlamasının hakları, geçtiğimiz hafta içerisinde sonlandırılan Cannes Film Festivali'nde satışa çıkarılmıştı. Filmin festivalde Netflix tarafından satın alındığı ortaya çıktı. Bu olayın duyurusunu Netflix sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi.

    Thomas Savage’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog'un konusu ise şöyle: Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflığı hor görmektedir. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir ruha sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olur. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsızdır. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir savaşa soyunur. Başrolünde The Imitation GameDoctor StrangeSherlock12 Years A Slave gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Benedict Cumberbatch ile The One I LoveThe Handmaid's TaleUsTop of The Lake gibi yapımların yıldızı Elisabeth Moss'un yer alması beklenen filmin oyuncu kadrosunda Cumberbatch ve Moss'a eşlik edecek diğer isimler henüz bilinenler arasında bulunmuyor. See-Saw Films, Big Shell Films ve Max Films'in geliştirilen ve Brightstar Productions tarafından ilerletilen film projesinin hakları, kitabın haklarını elinde bulunduran Roger Frappier'da bulunuyordu. Frappier, kitabın haklarını yönetmen Jane Campion'a satmıştı. Şimdi ise pazarlanan filmin haklarına Netflix sahip oldu.

    The Power of The Dog filminin gösterim tarihi, 2021 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top