Hesabım
    Marc Webb, Live-Action Pamuk Prenses Filmi Yapabilir!

    Marc Webb'in gelecek projesi açıklandı.

    Disney'in son zamanlarda Dumbo ve The Lion King gibi eski animasyonları live-action olarak yeniden uyarlamasının ardından Marc Webb, ünlü masal Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'i beyaz perdeye aktarabileceğini açıkladı.

    En ünlü masallardan biri olan ve yediden yetmişe herkesin bildiği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalı, yeniden beyaz perdeye uyarlanabilir. 500 Days of Summer, Gifted, Crazy Ex GirlfriendThe Amazing Spiderman gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Marc Webb'in, Pamuk Prenses projesini üstleneceği resmi olarak duyuruldu. Filmin senaryosunu kaleme alacak olan isim ise Chloe, The Girl on the TrainMen, Women and Children gibi yapımlarda imzası olan Erin Cressida Wilson olacak. Bilindiği üzere Disney bir süredir Pamuk Prenses filmini geliştirme çabaları içerisinde bulunuyordu. Ayrıca Benj Pasek ve Justin Pau'nun da film için müzik bestelediği duyurulmuştu. Müzikal bir live-action film olması beklenen Pamuk Prenses'in oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz belli değil.

    Geliştirme aşamasında olan Pamuk Prenses filminin yanı sıra, daha önce de Snow White masalı birçok kez beyaz perde ve televizyona aktarılmıştı. Orijinal film 1937 yılında Snow White and the Seven Dwarfs adıyla izleyicileriyle buluşurken, Kristen Stewart, Charlize Theron ve Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Snow White and The Huntsman filmi 2012'de; daha çok korku türüne yakın olan ve Sigourney Weaver başrollü Snow White: A Tale of Terror filmi ise 1997 yılında gösterime sunulmuştu. Ayrıca birçok kez masal animasyona uyarlanmıştı. Yeni nesil Pamuk Prenses filminin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top