Hesabım
    Ben Foster ve Vicky Krieps’li “Harry Haft”a İlk Bakış!

    Boks draması “Harry Haft”tan ilk kareler görücüye çıktı.

    3:10 Yuma”, “The Messenger” ve “Hell or High Water” gibi filmlerden tanıdığımız başarılı aktör Ben Foster’ın başrolünü üstlendiği boks draması “Harry Haft”tan ilk görseller yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda 2017 yapımı “Phantom Thread” ile yıldızı parlayan Vicky Krieps, bambaşka rollerde izlemeye alıştığımız Altın Küre ve Emmy ödüllü Danny DeVito, Altın Küre adayı Peter SarsgaardSaro Emirze, İsrailli genç aktris Dar Zuzovsky ve Altın Küre adaylığı bulunan John Leguizamo gibi isimler yer alıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yönetmenliğini ise “Günaydın Vietnam”, “Yağmur Adam” ve “Kardeş Gibiydiler” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Barry Levinson üstleniyor.

    Alan Scott Haft’ın “Harry Haft: Survivor of Auschwitz, Challenger of Rocky Marciano” isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan film, 2. Dünya Savaşı sonrasında geçiyor ve toplama kamplarında diğer mahkumlarla dövüşerek hayatta kalmayı başaran boksör Harry Haft’a odaklanıyor. Anılarını ve eski suçlarını ardında bırakmak isteyen Haft, Rocky Marciano gibi boks efsaneleriyle dövüşler ayarlayarak ilk aşkını tekrar bulmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top