Hesabım
    Phoebe Waller-Bridge, "Bond 25" Hakkında Konuştu

    Bond 25'ın ilk detaylarını senaristinden duyuyoruz.

    Bond 25'ın senarist kadrosuna Daniel Craig'in yardımlarıyla eklenen Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller Bridge, film hakkında konuştu. Empire Magazine'e konuşan Phoebe Waller Bridge, filme yaptığı katkılardan söz etti.

    Daniel Craig'in bir kez daha James Bond olarak izleyici karşısına çıkacağı Bond 25 hakkında, senarist Phoebe Waller Bridge açıklama yaptı. Fleabag dizisinde yakaladığı başarı sayesinde Craig'in gözüne çarpan ve bakış açısını Bond 25'a getirmesi beklenen Waller Bridge, Bond 25 hakkında şu sözleri sarf etti: "Kim olduğu ve kadınlara nasıl davrandığı ile ilgili şu anda uygun oması ya da olmaması ile ilgili birçok konuşma yapılıyor. Bence bu saçmalık. Bence Bond kesinlikle uygun. Sadece büyütmek  gerek. Sadece geliştirmek gerek ve önemli olan şey filmin kadınlara uygun davranması. James Bond böyle olmak zorunda değil. Karaktere sadık olması gerekiyor." Ayrıca Waller Bridge şu sözleri konuşmasına ekledi: "Lashana, Lea, ve Ana'nın senaryoya sahip oldukları zaman 'Bunu yapmak için sabırsızlanıyorum' demelerinden emin olmak istiyorum. Bir aktris olarak kariyerimin erken dönemlerinde bunu nadiren hissettim. Bir aktris olduğumu bilerek onlara bunu vermek bana çok fazla zevk veriyor." 

    Waller Bridge, Daniel Craig'in Bond versiyonu için ise şu sözlere yer verdi: "Onun Bond'unu ilk kez gördüğüm zaman performansında çok sevdiğim bir çarpıklık vardı. Yani onun için diyalog yazma konusunda çok heyecanlıydım. Demek istediğim şey, senaryo hazırdı. Çoktan yazılmıştı. Bence senaryoyu yazdığımı söylemek haksızlık olur."  Bilindiği üzere Daniel Craig geçtiğimiz ay içerisinde Bond 25 çekimleri sırasında yaralanmıştı. Bunun üzerine çekimlere devam edilmesi için Craig'in iyileşmesinin bekleneceği duyurulmuştu. Ancak bu durumun filmin vizyon tarihine etki etmeyeceği belirtilmişti. Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Bond 25'ın oyuncu kadrosunda Craig'in yanı sıra  Ben Whishaw ve Ralph Fiennes, filmin kötü adamı olması beklenen Rami Malek, Lashana LynchDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenJeffrey Wright, Dali Benssalah,  Lea SeydouxNaomi HarrisRory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Eğer Craig'in sakatlanması nedeniyle filmin çekimlerinde bir aksaklık meydana gelmezse, Bond 25 izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top