Hesabım
    Benicio Del Toro, "The Suicide Squad"da Yer Alabilir!

    Benicio Del Toro'nun The Suicide Squad için anlaşma masasına oturduğu duyuruldu.

    James Gunn'ın yönetmeni olduğu Guardians of The Galaxy'den The Suicide Squad'a transfer olması beklenen yeni bir isim bulunuyor. Bu isim ise Marvel'a The Collector olarak bilinen Benicio Del Toro oldu. Benicio Del Toro ile anlaşma yapılmak üzere konuşmaların gerçekleştirildiği söylentileri yer alıyor.

    Sicario, Traffic, The Usual Suspects, Guardians of The Galaxy, Star Wars: The Last Jedi, Sin City gibi yapımlarda boy gösteren usta oyuncu Benicio Del Toro'nun adı, The Suicide Squad oyuncu kadrosunda yer alacak olmasıyla geçiyor. James Gunn'ın yönetmen ve senaristliğini üstleneceği The Suicide Squad için Benicio Del Toro ile anlaşma sağlanırsa, oyuncunun The General isimli karakteri canlandıracağı düşünülüyor. The General'ın ise, filmin anti-kahramanlarının mücadele edeceği kötü karakter olması bekleniyor. The General'ın çizgi romanların bazılarında The Suicide Squad ekibine katılarak Amerikan Ordusu için savaştığı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak Wade Elling (The General) bir süre sonra Amanda Waller'a ihanet ederek ortalığı birbirine karıştırır. Onu durduran kişi ise Rick Flag olur.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde James Gunn açıklama yaparak filminin bir yeniden çekim mi; yoksa devam filmi mi olduğu sorularına yanıt vermişti. Gunn, akıl karıştırıcı bir şekilde filminin nitelendirilmesini istemediğini ve 'Ne ise o' olduğunun kabul edilmesi gerektiğini ifade etmişti. Ayrıca The Suicide Squad ekibine King Shark karakteri ile katılacağı dedikoduları bulunan Michael Rooker'ın da haberi yalanlanmıştı. Şimdilik filmin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında Margot Robbie'nin yanı sıra yeni bir karakterle karşımıza çıkacak olan ve Bronze Tiger karakterini canlandıracağı dedikoduları bulunan Idris Elba, henüz karakteri açıklanmayan John Cena, Captain Boomerang ile karşımıza çıkacak olan Jai Courtney, bir kez daha Rick Flag olması beklenen Joel Kinnaman, Amanda Waller'a hayat veren Viola Davis, Polka Dot Man karakteriyle David Dastmalchian ve Ratcatcher karakteri ile Daniela Melchoir bulunuyor.

    James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top