Hesabım
    “Saturday Night Live”ın Yıldızı Alex Moffat “Holidate” Kadrosunda!

    Netflix yapımı “Holidate” kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

    The Art of Getting By”, “Bu Nasıl Aile?” ve “Oyun” gibi filmlerle tanınan genç yıldız Emma Roberts’ın başrolünü üstlendiği Netflix yapımı romantik komedi filmi “Holidate” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Saturday Night Live”dan tanıdığımız Alex Moffat filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Luke Bracey (Hacksaw Ridge, Point Break), Jake Manley (The Order, Midway), Jessica Capshaw (Grey’s Anatomy), Andrew “King Bach” Bachelor (The Babysitter, Meet The Blacks), Frances Fisher (Watchmen, Titanic), Manish Dayal (The Hundred-Foot Journey, The Resident), Cynthy Wu (Before I Fall) ve Kristin Chenoweth gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini “Malibu’s Most Wanted”, “Vay Anam Vay 2” ve “Vay Anam Vay: Babasının Oğlu” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2012 yılında “Thunderstruck” ile karşımıza çıkan John Whitesell üstlenirken, senaryoya 2007 yapımı “Nancy Drew” ile hatırlanan Tiffany Paulsen imza atıyor.

    “Holidate”, bayram günlerinden nefret eden Sloane (Emma Roberts) ve Jackson’ın hikayesini anlatıyor. Yalnız oldukları için bayram günlerinde aileleri tarafından yargılanan ikili, hoşlarına gitmeyen garip randevularla boğuşmaktadır. Birbirleriyle tanıştıktan sonra akıllarına dahiyane bir fikir gelir. Bir yıl boyunca tüm bayram tatillerinde birbirleriyle sevgiliymiş gibi rol yapmaya karar verirler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top