Hesabım
    Donal Logue ve Kate Walsh “Sometime Other Than Now”da Buluşuyor!

    Dylan McCormick imzalı “Sometime Other Than Now” başrollerini belirledi.

    Bağımsız drama filmi “Sometime Other Than Now” başrollerine karar verdi. Bu sene final yapan “Gotham”ın Harvey Bullock’u olarak tanınan Kanadalı aktör Donal Logue ve “13 Reasons Why” dizisinde izlediğimiz başarılı aktris Kate Walsh’un filmin başrollerini üstleneceği öğrenildi.

    Hikaye detayları henüz tam olarak belli olmayan “Sometime Other Than Now”, geçirdiği kaza sonucu motosikleti kullanılamaz hale gelen ve küçük bir New England kasabasında mahsur kalan Sam’e (Donal Logue) odaklanıyor. Sam soluğu ruhsal açıdan kendisine benzeyen Kate (Kate Walsh) tarafından işletilen yıkık dökük bir motelde alır. Sam’in kasabadaki varlığının gizemi, kasaba halkı tarafından konuşulmaya başlanır. Tüm bunlara ek olarak bir de Sam’in 25 yıldır görmediği kızı Audrey’nin (Trieste Kelly Dunn) kasabada yaşadığı ortaya çıkar.

    Banshee” ve “Blindspot” dizilerinde rol alan Trieste Kelly Dunn’ın da kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen ve senarist koltuğunda Dylan McCormick oturuyor. Çekimlerine New York’ta başlanan filmin yapımcı kadrosunda Michael GoodinStan Erdreich ve Jackie Filer bulunuyor. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top