Hesabım
    Allison Janney’li “Breaking News In Yuba County”ye İlk Bakış!

    Kara komedi filmi “Breaking News In Yuba County”den ilk kare geldi.

    Geçtiğimiz sene “Ben, Tonya”da kariyerinin en iyi performanslarından birine imza atan ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar, Altın Küre ve BAFTA kazanan başarılı aktris Allison Janney’nin başrolünü üstlendiği kara komedi filmi “Breaking News In Yuba County”den ilk görsel yayınlandı.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Mila Kunis, Regina Hall, Awkwafina, Samira Wiley, Bridget Everett, Jimmi Simpson, Keong Sim, Juliette Lewis, Ellen Barkin, Wanda SykesMatthew Modine ve Chris Lowell gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini “Duyguların Rengi” ile BAFTA adaylığı elde eden ve son olarak 2016 yılında “Trendeki Kız” filmiyle karşımıza çıkan Tate Taylor üstleniyor. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Breaking News In Yuba County”, kocasını yatakta başka bir kadınla yakalayan bir yazmana (Allison Janney) odaklanıyor. Kadının eşi, yakalandıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeder. Kadın cesedi gömer ve eşi kayıp olduğu için şöhrete kavuşur. Polisler ve suçlularla baş etmeye çalışan kadın boyundan büyük işlere kalkıştığını anlamaya başlar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de yerel bir kanalda haber sunucusu olan ve önemli bir hikaye bulmaya çalışan kız kardeşinden (Mila Kunis) ve kararlı bir polis dedektifinden (Regina Hall) her şeyi saklamaya çalışır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top