Hesabım
    "Bekçi" Gösterime Girmek İçin Hazır!

    Durmuş Akbulut'un yeni filmi Bekçi, izleyicileriyle buluşmaya hazır.

    İde Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve başarılı yönetmen Durmuş Akbulut'un yönetmen koltuğuna oturduğu Bekçi filmi vizyona girmek için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Festival yolculuğu devam eden yerli film Bekçi'nin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz usta oyuncu Turan Özdemir, Koray Ergun, Pelin Ermiş, Serhan Süsler, Uğur Karabulu, Engin Çelik, Sencar Sağdıç, Ali Sinan Demirkale,

    Fırat TurgutNeşe Arat gibi isimler bulunuyor. 

    37. İstanbul Film Festivali'nde prömiyerini yapan ve Ankara Film Festivali'nin Ulusal Yarışma kategorisinde yarışan Bekçi filminin konusu ise şöyle: Kasabanın mezarlığında bekçilik yapan Salih, ilerlemiş yaşına rağmen her gün işten eve iki kilometrelik yol gider. Kendi halinde bir yaşantısı olan Salih, yaptığı işten dolayı bir süre sonra gerçek dünyadan kopar. Zamanla paranoya görmeye başlayan Salih, artık gerçekle hayali birbirine karıştıracak hale gelir. Filmin yönetmeni olan Durmuş Akbulut daha önce de yönetmenliğini üstlendiği Kiraz Mevsimi filmiyle tanınıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Özgür Dünya, Babamın Kemikleri, Kiraz Mevsimi gibi filmlerle karşımıza çıkan Serdar Özdemir üstlenirken, yapımcılığını Elçin Çelik üstleniyor.

    Fantastik, dram ve komedi türlerini birleştiren yerli film Bekçi, izleyicileriyle 14 Haziran tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top