Hesabım
    Yılın Beklenen Korku Filmlerinden "3 From Hell"den Teaser!

    Rob Zombie yapımı 3 From Hell'den teaser yayınlandı.

    Korku türünde B-filmlerin yönetmenliğini üstlenmesiyle tanınan ünlü isim Rob Zombie'nin yeni filmi 3 From Hell'in ilk teaser'ı sinemaseverlerle buluştu. Bilindiği üzere 3 From Hell, yılın en çok beklenen korku filmlerinden biriydi. 3 From Hell, House of 1000 Corpses ile başlayan ve The Devil's Rejects ile devam eden serinin devam filmi olarak tanımlanıyor.

    House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects, Halloween, Halloween II, The Lords of Salem, 31 gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Rob Zombie'nin yeni korku filmi 3 From Hell'den teaser yayınlandı. Filmin konusu ise şöyle: Kaptan Spaulding, Otis ve Baby binlerce kez vurulmalarının ardından ölümden geri dönerler. O zamandan beri de hapishanede tutsak olarak tutuluyorlardır. Ancak hikayenin detayları henüz açıklanmadı. Filmin oyuncu kadrosunda Baby Firefly rolüyle Sheri Moon Zombie, Otis Firefly rolüyle Bill Moseley, Captain Spaulding rolüyle Sid Haig'in yanı sıra Elimio Rivera, Danny Trejo, Clint Howard, Richard Brake gibi isimler yer alıyor.

    Bir önceki film olan ve eleştirmenlerin beğenisini toplamayı başaran The Devil Rejects'in konusu ise şöyleydi: Texas, Ruggsville’de Şerif John Quincy Wydell kumandasındaki polis, sadist ruhlu seri katil Firefly ailesinin evine saldırıda bulunur. Anne Firefly tutuklanır ancak Otis B. Driftwood ve Baby Firefly bu kuşatmadan kaçmayı başarırlar. Otis ve Baby, aile reislerini çağırırlar ve çöldeki ıssız bir otelde buluşma kararı alırlar. Otis ve Baby oraya vardıklarında iki şarkıcı aileyi kaçırırlar ve bu zararsız aileye sadistçe ve vahşice davranırlar. Bu sırada Şerif Wydell, kaçakları yakalayıp öldürmeye ant içmiştir. Erkek kardeşi George Wydell’in intikamını almadan ölmeye hiç niyeti yoktur...

    3 From Hell filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışında 31 Ekim 2019 tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top