Hesabım
    Kurt Russell'lı "Kripto Vurgun"dan Fragman Yayınlandı!

    Polisiye gerilim filminden fragman yayınlandı.

    Usta oyuncu Kurt Russell'ın yanı sıra Alexis Bledel ve Beau Knapp'in başrolünü paylaştığı Kripto Vurgun filminden altyazılı fragman paylaşıldı. Polisiye gerilim filmi olan Kripto Vurgun'un fragmanında büyük bir kovalamacaya tanık oluyoruz. Filmin yönetmen koltuğuna John Stalberg Jr. oturuyor.

    High School filminin yönetmeni olarak tanıdığımız John Stalberg Jr.'ın yönetmen koltuğuna oturduğu polisiye ve gerilim türündeki film, Kripto Vurgun'dan altyazılı fragman paylaşıldı. Fragmanda karmaşık bir kara para aklama operasyonuna tanıklık ediyoruz. Filmin konusu ise şöyle: “Crypto” genç bir kara para aklamayla mücadele ajanına odaklanıyor. Karmakarışık bir yolsuzluk ve dolandırıcılık ağını araştırmakla görevlendirilen ajan, değişen ekonomik düzende aile çiftliklerini ayakta tutmaya çalışan babası ve abisinin yaşadığı memleketi New York’a gelir. Ajan kısa süre içerisinde kendini, gizemli bir sanat simsarının, kripto para meraklısından siber dedektife dönüşen bir adamın ve acımasız müşterilerinin ihaleleriyle ilgilenen yozlaşmış bir muhasebecinin içinde yer aldığı tehlikeli bir yeraltı dünyasında tuzağa düşmüş halde bulur.

    Kripto Vurgun filminin oyuncu kadrosunda The Hateful Eight, Escape From Los Angeles, Executive Decision, Tango & Clash gibi birçok filmde rol alarak akıllara kazınan ödüllü usta oyuncu Kurt Russell; Gilmore Girls dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve The Handmaid's Tale'de izleme fırsatı yakaladığımız Alexis Bledel; Seven Seconds, Destroyer, The Nice Guys, Death Wish gibi aksiyon filmlerinde karşımıza çıkan Beau Knapp; Mad Men, Angel, Zamana Karşı, Alpha Dog gibi yapımlardan tanıdığımız Vincent Kartheiser; Jeremy Harris, Luke Hemsworth gibi isimler yer alıyor.

    Kripto Vurgun filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 28 Haziran 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top