Hesabım
    Anton Yelchin Belgeseli "Love, Antosha"dan Fragman

    Anton Yelchin'in yaşamı belgesel oldu.

    Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden genç oyuncu Anton Yelchin ile ilgili bir belgesel gösterime sunulacak. "Love, Antosha" adını taşıyan bu belgeselden bir fragman sinemaseverlerle ve Yelchin'in hayvanlarıyla buluşturuldu. Fragmanda oyuncunun hayatından kesitler görme imkanı yakalıyoruz.

    Rus kökenli genç aktör Anton Yelchin hakkında bir belgesel film çekildi. 2016 yılında geçirdiği bir trafik kazasının sonucu olarak talihsiz bir şekilde yaşamını yitiren başarılı oyuncu Star Trek, Green Room, Like Crazy, Hearts In Atlantis, Rudderless, Fright Night gibi yapımlarda rol almıştı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan oyuncunun anısına "Love, Antosha" isimli bir belgesel gösterime sunulacak. Belgeselde Chris Pine, Jennifer Lawrence, J.J. Abrams, Sofia Boutella, Willem Dafoe, Jodie Foster, Bryce Dallas Howard, Zachary QuintoZoe Saldana gibi birçok önemli isim yer alıyor. Belgesel, Yelchin'in yaşamını, yeteneklerini ve kariyerini konu ediniyor. Belgeselde Yelchin'in oyuncu arkadaşlarının yanı sıra ebeveynleri olan Irina ve Viktor Yelchin'e de yer veriliyor.

    Filmin resmi olarak açıklanan konusu ise şöyle: Üretken bir sinema ve televizyon kariyerine sahip olan Yelchin, aktör olarak unutulmaz bir miras bıraktı. Günlükleri, yazıları, fotoğrafları, yazdığı besteleri, ailesi, meslektaşları ve arkadaşlarıyla olan röportajlar sayesinde bu film yalnızca onun etkileyici kariyerinden oluşmuyor; bir adamın geniş bir portresi çiziliyor. Sovyet Rusyası'nda sanatçı bir aileye doğan Anton, ailesi ile birlikte henüz altı aylıkken Amerika'ya geldi. Dokuz yaşında oyunculuğa başladı. Gerçek anlamda meraklı ve insanlara, sanata, ailesine sevgi besleyen biriydi. Keşfetme arzusu vardı ve karanlık taraflarına açıktı. "Love Antosha" onun başarılarını ve mücadelelerini keşfediyor. Ve izleyicilerin büyürken dünya tarafından aldatılan bu olağanüstü insanı tanımasına izin veriyor.

    Love Antosha filmi Amerika'daki izleyicileriyle 2 Ağustos'ta buluşacakken ülkemizde gösterime sunulup sunulmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top