Hesabım
    Frank Grillo Modern Western Filmi “No Man’s Land”in Kadrosunda!

    “No Man’s Land”in yönetmenliğini Conor Allyn üstleniyor.

    Gri Kurt”, “Kaptan Amerika: Kış Askeri” ve “Arınma Gecesi: Anarşi” gibi filmlerle tanıdığımız ve son olarak bu sene “Avengers: Endgame”de boy gösteren Frank Grillo yeni projesine karar verdi. Başarılı aktör modern western filmi “No Man’s Land”in kadrosuna dahil oldu.

    Film, yasa dışı kanun infazcısı olarak devriye gezen bir baba-oğula odaklanıyor. Jackson Greer (Jake Allyn) kazara göçmen bir çocuğu öldürdüğünde işler sarpa sarmaya başlar. Jackson’ın babası (Frank Grillo) suçu üstlenmek ister ancak Jackson at sırtında Meksika’ya giderek “kaçak bir göçmen” olur. Teksas Korucuları ve Meksika federalleri tarafından takip edilen Jackson, öldürdüğü çocuğun intikam dolu babasından (Jorge Jimenez) af aradığı kutsal bir yolculuğa çıkar. Jackson bu süreçte, nefret etmesi öğretilen topraklara aşık olacaktır.

    Jake Allyn ve Jorge Jimenez’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğuna “Java Heat”, “Pocket Listing” ve “Walk. Ride. Rodeo.” gibi filmlere imza atan Conor Allyn geçerken, senaryoyu Jake Allyn ve David Barraza Ibañez kaleme alıyor. Çekimlerine başlanan filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top