Hesabım
    Tom Skerritt ve Mira Sorvino “East of the Mountains”da Buluşuyor!

    David Guterson imzalı “East of the Mountains” sinemaya uyarlanıyor.

    Drama filmi “East of the Mountains” başrollerine karar verdi. 1992-1996 yılları arasında yayınlanan “Picket Fences” dizisinin Altın Küre adayı, Emmy ödüllü yıldızı Tom Skerritt ve 1995 yapımı “Mighty Aphrodite” ile Oscar ve Altın Küre kazanan başarılı aktris Mira Sorvino’nun filmin başrollerini üstleneceği öğrenildi.

    Film, emekli kalp cerrahı Ben Givens’a (Tom Skerritt) odaklanıyor. Yakın zamanda eşini kaybeden Ben, ileri evre kanser olduğunu öğrenir. Kansere yenik düşmek istemeyen adam hayatını kendi tercihleriyle sonlandırmak ister ve kızını (Mira Sorvino) arkada bırakarak Washington eyaletindeki Columbia Platosu’na doğru bir yolculuğa çıkar. Yolda tanıştığı insanlar ve başından geçen olaylar, ölümle karşı karşıya olan Ben’i hayata daha da bağlar.

    Amerikalı yazar David Guterson’un 1999 tarihli aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini 2017 yılında “Lane 1974” ile karşımıza çıkan S.J. Chiro üstleniyor. Çekimlerine bu ay Seattle ve Columbia Platosu’nda başlanması beklenen filmin senaryosuna romanın yazarı Guterson ve Thane Swigart imza atıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcı kadrosunda ise senarist Guterson, Jane Charles, Mischa Jakupcak ve Jennessa West yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top