Hesabım
    Ron Howard "The Shrinking of Treehorn" İle İlk Animasyon Filmini Yönetecek

    Ron Howard'ın yeni projesi bir animasyon filmi oldu.

    Oscar ödüllü usta yönetmen Ron Howard'ın, kariyerinde ilk kez bir animasyon projesini hayata geçireceği resmi olarak duyuruldu. Variety'nin haberine göre filmin adı ise "The Shrinking of Treehorn" oldu. Film, aynı isimli çocuk kitabından uyarlanacak.

    1971 yılında çocuk okuyucularıyla buluşturulan Florence Parry Heide'ın yazarı olduğu ve illüstrasyonu Edward Gorey tarafından yapılan "The Shrinking of Treehorn" kitabı, beyaz perdeye aktarılıyor. Live-action ve animasyon karışımı olması beklenen filmin yapımcılığını, Howard ile daha önce A Beautiful Mind gibi yapımlarla bir araya gelen Brian Grazer üstlenecek. Film, Paramount Picture dağıtımcılığıyla izleyicileriyle buluşturulacak. Animal Logic Entertainment bünyesinde geliştirilecek olan proje hakkında şirketin başında bulunan Zareh Nalbandian şu sözleri sarf etti: "Ron Howard'ın bu başarılı olması garanti olan animasyon filmine uzun zamandır bir tutku besliyordum. Her şey bu şekilde başladı. Tesadüfi olarak Imagine Entertainment evrilme ve büyüme sürecinde bulunuyordu ve Animal Logic ise çok çok daha gelişime ve kendi haklarının gelişimine bağlıydı. O boşluğun ne olabileceğine dair ortak bir görüşümüz bulunuyor."

    The Shrinking of Treehorn kitabının konusu şöyleydi: Genç bir adamın ilginç bir masa oyunu oynamasının ardından boyutu küçülmeye başlar. Öyle bir boyuta ulaşmıştır ki ailesi bile onu fark edemez. Artık şekerlemelere sahip olamıyor, sakız çiğneyemiyor, en sevdiği şeyleri yapamıyordur. Sonunda ailesi bu olayın gerçekleşmesinde bir amaç olduğunu, onun farklı olması gerektiğini düşünmeye başlayacaktır. Filmin senaryosunu kitaptan uyarlayarak yazacak olan isim Tavşan Peter, Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day, Goosebumps 2: Haunted Halloween gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Rob Lieber olacak. Bilindiği üzere filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Ron Howard'ı A Beautiful Mind, Rush, Da Vinci Şifresi, Frost/Nixon, Apollo 13, Cinderella Man, Melekler ve Şeytanlar gibi yapımlarla tanıyorduk.

    The Shrinking of Treehorn'un prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top