Hesabım
    George Clooney, "Good Morning, Midnight"ın Yönetmenliğini Üstlenecek

    George Clooney'nin yeni projesi belli oldu.

    Son olarak Hulu için çektiği Catch-22 ile gündeme yerleşen George Clooney'nin, yeni bir film projesine imza atacağı resmi olarak duyuruldu. Clooney'nin yönetmenliğini üstleneceği film bir uyarlama yapım olacak. "Good Morning, Midnight" isimli bilim kurgu uyarlamasının yer alacağı platform ise Netflix olacak.

    George Clooney, bilindiği üzere daha önce de birçok yapımın yönetmenliğini üstlenmişti. Bu yapımlar arasında Confessions of A Dangerous Mind, Unscripted, Good Night and Good Luck, The Ides of March, The Monuments of Men, Suburbicon ve Catch-22 bulunuyordu. Şimdi ise Lily Brooks Dalton'ın yazarı olduğu bilim kurgu türündeki "Good Morning, Midnight"ın yönetmenliğini üstlenecek. Filmi beyaz perdeye adapte edecek olan isim ise The Revenant, Overlord, Séance, Vacancy, Martyrs gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan Mark L. Smith olacak. "Good Morning, Midnight" isimli kitabın konusu ise şöyleydi: Orta yaşlarında olan gökbilimci Augustine, yıllarca gökyüzünü inceleyebilmek için dünyanın uzak noktalarında yaşıyordur. Arctic araştırma merkezine ulaşmasından kısa bir süre sonra, yıkıcı düzeyde olaylar yaşanacak ve araştırma merkezi tahliye edilmek durumunda kalınacaktır. Ama Augustine, orada kalıp çalışmasına devam etmek ister. Bu süreçte Iris adında gizemli bir çocukla karşılaşır. Iris, radyo dalgalarının sessizleşmesine neden oluyordur. Bu sırada Jupiter'e yolculuğa çıkan Sullivan isimli bir astronot evine geri dönüyordur. Sullivan ve ekibi, uzayın bu kadar derinlerine gidebilen ilk ekiptir. Yolculukları, kontrol ekipleriyle iletişimleri kesildiğinden beri pek de yolunda gitmiyordur. Bu nedenle eve dönüp dönemeyecekleri muammadır. Augustine ve Sullivan'ın yolları bir şekilde kesişecektir.

    Başarılı oyuncu ve yönetmen George Clooney, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Grant ve ben bu muhteşem projeye dahil edildiğimiz için bundan daha fazla heyecanlı olamazdık. Mark, uzun zamandır hayran olduğumuz bir senarist ve senaryosu unutulmaz. Netflix'teki dostlarımızla çalışacağımız için de heyecanlıyız." Bilindiği üzere Clooney, yalnızca projeyi yönetmeyecek, aynı zamanda filmin başrolünü de üstlenecek. Good Morning, Midnight'ın prodüksiyonuna önümüzdeki Ekim ayında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top