Hesabım
    Danny Boyle'un "28 Days Later" Devamı İçin Fikirleri Var!

    Danny Boyle, 28 Days Later'ın bir diğer devam filmi için fikirlerini olduğunu açıkladı.

    Usta yönetmen Danny Boyle'un 2002 yılında beyaz perdeye aktardığı korku türündeki "28 Days Later"ın devam filmini çekmeyi planladığı ortaya çıktı. 28 Days Later filminden sonra "28 Weeks Later" isimli bir film daha çekilmiş, ancak bu filmin yönetmenliğini Danny Boyle üstlenmemişti. Şimdi ise Boyle, kendi devam filmini çekebileceğini belirtti.

    Bir virüsün tüm İngiltere'yi yok etmesini konu edinen 28 Days Later'ın üçüncü filmi çekilebilir. Usta yönetmen, şimdilerde Yesterday isimli müzikal komedi filminin tanıtımlarını sürdürüyor. Vizyona bu hafta içerisinde girmesi beklenen Yesterday'in için The Independent'a röportaj veren Boyle, 28 Days Later hakkında da konuştu. Planladığı devam filmi için şu sözleri sarf etti: "Üçüncü bölüm için Alex Garland ile birlikte harika fikirlerimiz var. Bu fikirler gayet uygun bir şekilde iyi. Orijinal film, bir zombi dramını güçlendirmeye yönelikti ve bu hiçbirine referans vermiyor. Eskimiş gibi hissettirmiyor. Alex Garland şimdilerde kendi filmini yönetmek üzerinde çalışıyor. Yani aslında proje askıda bekliyor. Ama bu asla bilemeyeceğiniz şeylerden..." 

    AnnihilationEx Machina gibi son dönemlerin önemli bilim kurgu filmlerine imza atan Alex Garland, ilk film olan 28 Days Later'ın senaryosuna imza atmıştı. Garland şimdilerde Devs isimli bilim kurgu dizisi ile Halo isimli aksiyon macera filmi üzerinde çalışıyor. Boyle ise Yesterday filminin yanı sıra geçtiğimiz aylarda Bond 25 filmiyle ilgilenmişti. Ancak yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği Bond 25 ile yollarını ayırmıştı. Bunun nedeni olarak ise bu kadar büyük bir markanın sorumluluğunu alamayacağını belirtmişti. 28 Days Later, Cillian Murphy'yi başrolüne alarak 2002 yılında izleyicileriyle buluşurken, devam filmi Robert Carlyle, Rose Byrne ve Jeremy Renner başrolüyle Juan Carlos Fresnadillo tarafından yönetilmişti. 2007 yılında gösterime sunulan film, Britanya'ya yayılan virüsün kontrol altına alınmasından sonrasını konu ediniyordu. Ayrıca Amerikan ordusunun da insanların evlerine geri dönebilmeleri için yardıma geldiklerini görmüştük.

    Yeni devam filminin hayata geçirilip geçirilemeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top