Hesabım
    Gerilim Filmi "Silent Panic"ten İlk Fragman!

    Yeni gerilim filmi "Silent Panic"ten ilk fragman yayınlandı.

    Yeni gerilim filmi Silent Panic'ten ilk fragman seyircilerin karşısına çıktı. 2011 yılındaki "Sunland" filminin ardından ikinci kez yönetmen koltuğuna oturan Kyle Schadt'ın yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi, bir gün içinde hayatları kökünden değişen 3 arkadaşın hikayesini anlatıyor. Filmin senaryosunda ve kurgusunda da yönetmenin imzası bulunuyor.

    "Üç kişi arasında sır saklamanın tek yolu, ikisinin ölmüş olması" diye eski bir deyiş vardır. Bu, Silent Panic filminin üçlüsü için kelimenin gerçek anlamını taşıyor olabilir. Basit bir kamp gezisi, üç arkadaş için eğlenceli ve stressiz zaman geçirme şansıdır. Hafta sonu boyunca kamp yaptıktan sonra eve gitmek için araçlarına geri dönen 3 arkadaş, korkunç bir keşifte bulunurlar. Birileri onların arabasının bagajına bir ceset saklamıştır. Polisi aramak gibi bir şansları da yoktur. Polise anlatıp anlatmama konusunda hemfikir olamadıkları için bu seçenekten de mahrum kalan gençler sonunda cesedi saklamaya karar verirler. Ancak omuzlarına binen suçluluk hayatlarına sızacak ve onlara en yakın olanları etkilemeye başlayacaktır. Gençler bu karmaşık durumun içinden nasıl çıkacaklardır?...

    Başrollerini yakışıklı oyuncu Sean Nateghi, "Blood Shot"ta boy gösteren Joseph Martinez ve ilk projesinde yer alan Jay Habre'nin üstlendiği gerilim filminin kadrosunda Constance Brenneman, Juliet FrewHelene Udy ve Jeff Dowd gibi isimler de yer alıyor. İlk gösterimini geçtiğimiz yılın Kasım ayında Studio City Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top