Hesabım
    "Official Secrets"tan Yeni Fragman Yayınlandı!

    Keira Knightley'li "Official Secrets"tan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Başarılı yıldız Keira Knightley'nin başrolünde yer aldığı politika temalı "Official Secrets"ın ikinci fragmanı sinemaseverlerle paylaşıldı. Bu yıl Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yapan ve büyük beğeni toplayan film, Keira Knightley'nin performansı nedeniyle eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmıştı.

    İkinci fragmanı yayınlanan Official Secrets'ın konusu ise şöyle açıklandı: Tek amacı savaşı durdurmak ve hayat kurtarmak olan  Katherine Gun,  BM Güvenlik Konseyi'ne karşı düzenlenen yasadışı bir NSA casus operasyonunu gördüğü bir e-mail aracılığıyla İngiliz gazetesi Londra Observer muhabiri Martin Bright'a sızdırır. Bunun ardından Katherine, tutuklanmayla karşı karşıya kalır. İstihbarat çalışanının tutuklanması bu gizli bilgiyi dünya çapında manşetlere taşır. Katherine'i serbest bıraktıracak delili elde etmeye çalışan Martin, Katharine ve Martin'in hayatını büyük bir tehlikeye sokan komployu ortaya çıkarır. Bu süreçte Katherine evliliği ve hayatta kalma mücadelesi için ayakta kalmalıdır.

    Katherine Gun'ın yaşadıklarını konu edinen Official Secrets'ın yönetmen koltuğunda Eye In The Sky, Rendition, Tsotsi, X-Men Başlangıç: Wolverine, Ender's Game gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Gavin Hood yer alıyor. Senaryoda ise Marcia Mitchell, Thomas Mitchell'in kaleme aldığı The Spy Who Tried to Stop a War: Katharine Gun and the Secret Plot to Sanction the Iraq Invasion kitabından uyarlamak üzere Gavin Hood, Sara Bernsteinve Gregory Bernstein'ın imzası bulunuyor. Official Secrets'ın oyuncu kadrosunda, The Imitation Game, Watchmen, Chasing Liberty, Stoker, A Discovery of Witches'dan tanıdığımız Matthew Goode; Pride & Prejudice, Karayip Korsanları serisi, Kefaret, Anna Karenina gibi yapımların başarılı oyuncusu Keira Knightley; Harry Potter serisi, Schindler's List, The Grand Budapest Hotel, The White Crow gibi yapımların usta ismi Ralph Fiennes; Game of Thrones yıldızı Conleth Hill; Doctor Who, Terminator: Genisys gibi yapımların yıldızı Matt Smith gibi isimler yer alıyor.

    Official Secrets, yurt dışında 23  Ağustos tarihinde vizyona girecekken, ülkemizde izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top