Hesabım
    Bodrum'da Çekilen Danimarka Gerilimi "Holiday"den İlk Fragman!

    Çekimleri Bodrum'da gerçekleşen "Holiday" filminden fragman geldi.

    Çekimleri Bodrum'da gerçekleşen gerilim filmi Holiday'in fragmanı yayınlandı. Ülkemizin gözde tatil beldelerinden olan Bodrum'un doğal güzelliklerine bolca yer veren film, Danimarka ve İsveç ortak yapımı. Başrolünde ise 25 yaşındaki Danimarkalı güzel oyuncu Victoria Carmen Sonne yer alıyor.

    Filmin konusu; Genç ve güzel Sascha her zaman lüks içinde yüzdüğü, pervasız ve eğlenceli bir yaşamın hayalini kurmuştur. Ancak liman kenti Bodrum'daki bir tatil köyünde, uyuşturucu baronu erkek arkadaşının “ailesine” tanıştırıldığında istediği hayatın büyük bedelleri olacağını öğrenir. Bu gangster ailesi için fiziksel ve psikolojik şiddet bir yaşam tarzıdır. Sahip olduğu ışıltılı yaşam tarzının altındaki acı gerçekler ortaya çıkmaya başladığında Sascha'nın gözü geride bıraktığı “normal” hayata doğru kaymaya başlar. Şiddet ve suçun hüküm sürdüğü yeni hayatıyla karşılaştırdıkça eski hayatının güzelliklerini görmeye başlar. Ancak geri dönmek için hala bir şansı olup olmadığından emin değildir. İçinde yaşadığı bu dehşetli hayattan sıyrılıp normal toplumun arasına karışma şansını elde edebilecek midir?

    2011 yılında çektiği "Noter fra kælderen" isimli kısa filminin ardından ilk kez bir uzun metraj filmin yönetmen koltuğuna oturan Isabella Eklöf, filmin senaryosuna da Johanne Algren ile birlikte imzasını atıyor. İlk gösterimini geçtiğimiz yıl Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren ve seyircilerin beğenisini kazanan film, ardından Moskova Film Festivali, Melbourne Uluslararası Film Festivali,Vancouver Uluslararası Film Festivali ve Londra Film Festivali gibi yerlerde seyircilerin karşısına çıktı. Gerilim filminin kadrosunda Lai Yde, Thijs Romer, Bo Bronnum, Stanislav SevcikMorten Hemmingsen ve Mill Jober gibi isimler de yer buluyor.

    Nordic Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülüne layık görülen "Holiday"in ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top