Hesabım
    Disney+ Orijinal Filmi Flora & Ulysses'den Gelişmeler Var

    Flora & Ulysses prodüksiyonu başlıyor.

    Sonbahar aylarında izleyicileriyle buluşmak için hazırlanan online streaming platformu Disney+'ın yeni orijinal film projesi Flora & Ulysses'te hakkında gelişmeler yaşandı. Çocuk kitabından uyarlanacak olan filmin prodüksiyonuna başlandığı resmi olarak duyuruldu.

    Amerikan çocuk edebiyatına en seçkin katkı ödülü anlamına gelen Newbery madalyasının sahibi olan Flora & Ulysses çocuk kitabı, filme aktarılıyor. Henüz izleyicileriyle buluşmamış olan Disney+ platformunun orijinal filmlerinden biri olması beklenen Flora & Ulysses'in konusu ise şöyle: 10 yaşındaki Flora, sıkı bir çizgi roman takipçisidir. Flora aynı zamanda özgüvenli ve biraz da alaycı bir tiptir. Bir gün Flora, Ulysses isimli bir sincabı elektrikli süpürge kazasından kurtarır. Flora, Ulysses'in süper güçleri olduğuna inanıyordur. Flora, Ulysses'in güçlerini kötüye kullanması için çaba harcar. Flora'nın annesi ise Ulysses'in gitmesini istiyordur. İkili bir mücadeleye girişecektir ve bu mücadele Flora'nın dünyaya bakış açısını tamamen değiştirecektir.

    Prodüksiyonu başlayan Flora & Ulysses filminde Flora karakterine Sam Mendes'in yönettiği Tony ödüllü The Ferryman oyununda rol alan minik oyuncu Matilda Lawler hayat verecekken, Flora'nın kitap yazarı annesini Phyllis'e Buffy The Vampire Slayer, How I Met Your Mother gibi yapımların yıldız oyuncusu Alyson Hannigan canlandıracak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Darien Martin, Ben SchwartzKyle Strauts gibi isimler yer alıyor. Kate DiCamillo'nun yaratıcısı olduğu kitabı filme aktaracak olan isim, Schools of Torture belgeselinin yönetmeni Lena Khan olacak. Flora & Ulysses'in senaryosunu ise Ferdinand, Life In Pieces, The Inbetweeners, Arrested Development gibi yapımlardan tanıdığımız Brad Copeland kamele aldı.

    Flora & Ulysses'in Disney+ platformunda ne zaman gösterime sunulacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top