Hesabım
    Dave Bautista, "Fast & Furious" Serisinde Rol Almayı Reddetti

    Dave Bautista Hızlı ve Öfkeli'de rol almak istemediğini belirtti.

    WWE yıldızlığından oyunculuğa transfer olan başarılı isim Dave BautistaFast & Furious serisinin herhangi bir filminde rol almak istemediğini açıkladı. Genellikle sosyal medya üzerinde polemiklere yer vermeyen Bautista bu kez bir hayranına sert bir cevap vermeyi tercih etti.

    Guardians of The Galaxy serisi, Riddick, Escape Plan, StuberHotel Artemis gibi yapımlarda rol alan ve gittikçe aksiyon filmlerinin sevilen yüzün haline gelmeye başlayan Dave Bautista, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ilgileri üzerine çekti. Bilindiği üzere son zamanlarda filmin oyuncu kadrosunda John Cena'nın eklendiği açıklanmıştı. Bir hayran, Dwayne Johnson ve John Cena'nın başrolünde yer alacağı bir spin-off filminde Dave Bautista'nın kötü adam olması gerektiğini ifade etti. Ancak Bautista "Düşünceniz için teşekkürler. Diğer iyi filmler yapmayı tercih ederim." yazarak, kusma emojisi koymayı tercih etti.

    Bilindiği üzere Fast & Furious çekimleri başlamış bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Tyrese Gibson gibi birçok isim bulunuyor. Bunun yanı sıra spin-off filmi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Dave Bautista ise son olarak Stuber filminde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Film 16 Ağustos'ta ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca Bautista'nın rol aldığı Escape Plan serisinin yeni filmi Escape Plan: The Extractors filmi de izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bunların yanı sıra Bautista, Dune, Guardians of The Galaxy Vol.3, My Spy, The Killer's Game, Army of The Dead filmlerinde rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top