Hesabım
    Awkwafina ve Jacob Tremblay "The Little Mermaid"de!

    The Little Mermaid'in oyuncu kadrosuna iki isim eklendi.

    Disney'in yeni live-action uyarlaması The Little Mermaid'in oyuncu kadrosuna iki isim eklendi. Usta yönetmen Rob Marshall'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu The Little Mermaid'in kadrosuna eklenen isimlerin son dönemlerde yakaladığı başarıyla konuşulan Awkwafina ile genç yıldız Jacob Tremblay olduğu resmi olarak duyuruldu.

    Disney'in Dumbo, AladdinThe Lion King gibi uyarladığı masallar ve çizgi filmler arasına The Little Mermaid de katılıyor. Geçtiğimiz günlerde yayılan bir dedikoduya göre The Little Mermaid'in kötüsü olarak bilinen Ursula karakteri için Melissa McCarthy ile görüşmeler sürdürülüyor. Diğer yandan live-action olması beklenen filmin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı. Bu isimler ise Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız ve Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina oldu.

    Orijinal adı The Little Mermaid olan Küçük Deniz Kızı birçok kez çizgi film ve çizgi dizi olarak televizyon ve beyaz perdeye aktarılmıştı. Bunlardan en çok bilineni 1989 yapımı The Little Mermaid olmuştu. Bu filmin yönetmen koltuğuna John Musker ve Ron Clements geçmiş, film çizgi film klasikleri arasındaki yerini almıştı. Filmin yanı sıra 1990'lı yıllarda televizyonda çizgi dizi olarak gösterilen bir The Little Mermaid de bulunuyordu. Yeni filmde henüz deniz kızı Ariel karakterine hayat verecek olan isim belli olmadı. Ayrıca prens Eric'in de kim olacağı merakla beklenenler arasında yer alıyor. Awkwafina filmde martı Scuttle'ı seslendirecekken, Jacob Tremblay'in Ariel'in en yakın balık dostu Flounder'ı canlandırması bekleniyor.

    The Little Mermaid live-action filminin yönetmen koltuğuna Into The Woods, Nine, Mary Poppins Returns, Chicago, Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Rob Marshall oturacak. Bilindiği üzere bir Andersen masalı olan The Little Mermaid'in konusu ise şöyleydi: Ariel, rüyalarında gördüğü prensle tanışmanın hayallerini kuran bir deniz kızı olarak mavi denizlerin serin sularında kulaç atmaktadır. Ancak Ariel, düşlerini gerçeğe dönüştürmek konusunda bir hayli kararlıdır. Bu hayalini gerçekleştirmek uğruna Ursula adlı kötü kalpli bir denizaltı büyücüsüyle bir anlaşma yapar. Ursula, Ariel'in sesini ister ve bunun karşılığında Ariel'e bir çift bacak verir. Bu sayede Ariel, karaya çıkıp insan Prens Eric ile tanışabilecektir. Kendisine yapılan tüm uyarıları gözardı eden Ariel, kendini bir anda denizin derinliklerinde bulur. Yaptığı anlaşmanın başına açtığı işleri yeni yeni fark edecektir...

    The Little Mermaid'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top