Hesabım
    Jake Gyllenhaal, Spiderman Olabilirdi!

    Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire'in yerine Spiderman olarak düşünülüyordu.

    Usta yönetmen Sam Raimi yönetmenliğindeki Spiderman üçlemesinde başrol olması için Jake Gyllenhaal'un düşünüldüğü ortaya açıktı. Bunun nedeni olarak ise filmin esas başrolü olan başarılı oyuncu Tobey Maguire'ın başka bir filmin çekimleri sırasında sakatlanması gösterildi.

    Bilindiği üzere Tobey Maguire, 2000'li yıllarda izleyicileriyle buluşan Spiderman üçlemesinin başrolünü üstleniyordu. Ancak Spiderman 2 filminin çekimlerinden hemen önce Maguire, Seabiscuit filminin çekimleri sırasında sakatlanmıştı. Bu durumda Sam Raimi'nin Maguire'ın rol alamayacağını söyleyerek yerine yeni bir isim düşünmeye başladığı ortaya çıktı. Bu isim ise Spider-Man: Far From Home'un Quentin Beck'i Jake Gyllenhaal olmuştu. Gyllenhaal, Cinemablend ve Yahoo ile yaptığı röportaj sırasında bir itirafta bulunarak gerçekten Spiderman rolünün peşinden gittiğini ifade etti. Başarılı oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti: "Esas mesele günün sonunda Spiderman'in Tobey Maguire olması. Kariyerim, başka bir aktöre karşı mücadele verdiğim rollerle dolu ve gerçekleşme ihtimali olanlar olabilirdi. Ama bu gerçekleşmedi, belki gerçekleşebilirdi. Sonuç olarak bana göre, aktör özellikle bir filmde bir rolü canlandırdığında, rol onun olur. Ama evet, konuşma gerçekleşti. Maguire kendini yaralamıştı ve konuşuldu. Bir aktör yığını oluştu ve ben onlardan biriydim."

    Jake Gyllenhaal şimdilerde Spiderman: Far From Home filminde canlandıracağı Mysterio rolü ile konuşuluyor. Bunun yanı sıra oyuncu, Jessica Chastain ile birlikte başrolünü üstleneceği oyun uyarlaması The Division, Benedict Cumberbatch ile birlikte rol alacağı Rio, organize suç temalı film Finest Kind, Işid'i konu edinen The Anarchists vs ISIS gibi projelerde yer almaya hazırlanıyor. Spiderman: Far From Home filmi ise bu hafta Cuma günü izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top