Hesabım
    Korku Filmi "Ready Or Not"tan Poster Var!

    Bol kanlı korku filmi "Ready Or Not"tan poster yayınlandı.

    Saklambaç oyunundan ilham alan korku filmi Ready Or Not'tan poster geldi. Posterin sloganı olarak ise "Geliyorlar." uyarısı yer alıyor. Aile yemeğinde ortaya çıkan bir hayatta kalma savaşını konu edinen filmin başrolünde The Babysitter, "Mayhem", Oscar ödüllü Three Billboards Outside Ebbing MissouriBad Girl gibi yapımların yıldızı parlayan güzel oyuncusu Samara Weaving yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunu ise V/H/S ve Şeytanın Günü filminin yönetmeni Matt Bettinelli-Olpin ile V/H/S filminde ortak çalıştığı yönetmen Tyler Gillett ikilisi paylaşıyor.

    Yeni korku filmin konusu ise şöyle: Zengin bir adam ile evlenen genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın, yeni evlendiği adamın eksantrik ailesi tarafından bir akşam yemeğine davet edilir. Birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayacak bu yemek davetini memnuniyetle kabul eden kadın, başına geleceklerden bihaber yemeğe katılır. Genç kadının sıradan bir akşam yemeği olarak düşündüğü bu davet, insanların hayatta kalmak için mücadele ettiği korkunç bir savaşa dönüşür...

    Filmin zengin oyuncu kadrosunda Bugün Aslında DündüSex, Lies and Videotape gibi yapımların usta oyuncusu Andie MacDowellArrival gibi yapımlardan tanıdığımız Mark O'BrienThe O.C.Gilmore Girls gibi hit dizilerin yanı sıra Bay & Bayan SmithIn The Land of WomenShazam! 6 Güç gibi yapımların yıldızı Adam Brody ve Henry Czerny gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunda Watch Over Me dizininin senaryosunu kaleme alan Guy Busick ile "Minutes Past Midnight" filminin senaryosunu kaleme alan Ryan Murphy'nin imzası bulunuyor.

    Korku filmi ülkemizdeki ve yurt dışındaki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top