Hesabım
    Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul, "Mahalleden Arkadaşlar"da Buluşuyor!

    Selçuk Aydemir'in yeni projesi belli oldu.

    Selçuk Aydemir'in yazarı olduğu "Mahalleden Arkadaşlar" isimli kitap, beyaz perdeye aktarılıyor. Aydemir, projenin yönetmenliğini üstlenirken, filmin başrollerine Türk sinema ve televizyon dünyasının en iyi oyuncularından Nurgül Yeşilçay ve başarılı isim Alper Kul getiriliyor.

    Kardeş Payı, Çalgı Çengi, Üsküdar'a GiderkenAilecek Şaşkınız gibi komedi film ve dizi dünyasına yön veren önemli yapımlara imza atan Selçuk Aydemir, yeni bir projeye adım atıyor. Kendi yazarı olduğu kitabı beyaz perdeye aktaracak olan başarılı isim, filminin oyuncu kadrosunun başına İkinci Şans, Paramparça, Eğreti Gelin, Pek Yakında, Bebek İşi, Çınar Ağacı, Anlat İstanbulAsmalı Konak gibi yapımların başarılı ismi Nurgül Yeşilçay'ı ve komedi türünde son zamanların en başarılı isimlerinden biri olup Dedemin Fişi, Sümela'nın Şifresi Temel, Ölümlü DünyaCici Babam gibi yapımlarda izleme şansı bulduğumuz Alper Kul'u getiriyor. Ayrıca onlara eşlik eden bir ismin daha olduğu biliniyor. Bu isim de Can Dostlar ve Bizim Köyün Şarkısı'ndan hatırladığımız minik oyuncu Esat Polat Güler oluyor.

    Bilindiği üzere Aydemir'in "Mahalleden Arkadaşlar" isimli kitabı 2015 yılında okuyucularıyla buluşmuştu. Kitap, okuyucularını modern teknolojilerin olmadığı bir mahalle ortamına götürüyordu. Hikaye, Küçükçekmece'de bulunan bir mahallede geçiyor. Selçuk, mahallenin reisi olan İsmet'in gözüne girmek istiyordur. Bunun için de yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Selçuk sırf bunun için iki arkadaşıyla birlikte çete kurar ve mahalleyi birbirine katar...

    Mahalleden Arkadaşlar filmi izleyicileriyle 24 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Ayrıca Aydemir'in bir diğer projesi olan Baba Parası için de hazırlıklar devam ediyor. Baba Parası'nın vizyon tarihi ise 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Baba Parası'nın başrollerini, Aydemir'in birçok filminde yer alan komedi ikilisi Murat Cemcir ve Ahmet Kural paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top