Hesabım
    "Escape Plan: The Extractors"dan Yeni Teaser Geldi!

    Kaçış Planı 3'ten altyazılı teaser yayınlandı.

    Sylvester Stallone'nin başrolünde yer aldığı aksiyon devam filmi "Escape Plan: The Extractors"dan altyazılı teaser paylaşıldı. Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren film, Kaçış Planı serisinin üçüncü filmi olma özelliğini taşıyor. John Herzfeld yönetmenliğindeki filmin oyuncuları arasında Stallone'nin yanı sıra  Dave BautistaHarry Shum Jr gibi isimler de bulunuyor.

    2013 yılında başlayan Kaçış Planı serisinin üçüncü filmi Escape Plan: The Extractors'dan altyazılı teaser yayınlandı. Yurt dışında eleştirmenlerin radarına takılan aksiyon türündeki filmin konusu ise şöyle: Düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişen Breslin ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Hong Kong temelli bir teknoloji güvenlik şirketinin uzmanlığı yürüten bir adamın kızı kaçırılmıştır. Standart bir fidye isteme durumu gibi görünmektedir. Kızın sağ salim geri getirilmesi için güvenlik uzmanı Ray Breslin ve ekibinin yardımına başvurulur. Breslin ve ekibi kaçırılma hakkında daha derine indikçe suçluların eski düşmanlarından birinin acımasız oğlu olduğunu keşfederler. Kaçırılan kızın, "Şeytan'ın İstasyonu" olarak bilinen, devasa ve zorlu bir Letonya hapishanesinden kurtarılması gerekmektedir. Ancak ekip işi aldıktan sonra Breslin'in kız arkadaşı da kaçırılıp aynı hapishaneye götürülür. Şimdi Breslin ve ekibi sadist düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişmelidir...

    Bilindiği üzere ilk Escape Plan filminde Sylvester Stallone'ye eşlik eden isimler arasında aksiyon filmlerinin yıllardır geçse de eskimeyen ismi Arnold Schwarzenegger de bulunuyordu. İkinci filmde Stallone'nin yanı sıra  Dave BautistaXiaoming Huang, Jamie King, 50 Cent gibi isimler yer alıyordu, ancak Schwarzenegger'i görememiştik. Ayrıca ikinci film, Stallone'nin yer aldığı en kötü prodüksiyonlu filmler arasında yer alarak eleştirmenlerden olumsuz not almıştı. Ucu açık bırakılan Escape Plan 2: Hades'in ardından üçüncü film ile durumun kurtarılıp kurtarılmayacağı henüz bilinmiyor. Filmin yönetmen koltuğu 15 Minutes, 2 Days in The Valley, Don King: Only In America, Reach Me gibi filmleriyle tanınan John Herzfeld'e emanet edildi.

    Escape Plan: The Extractors, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Temmuz tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top