Hesabım
    Heather Langenkamp "Korku Seansı" Evrenine Katılmak İstiyor!

    "Elm Sokağında Kabus"un yıldızı Heather Langenkamp "Korku Seansı" evrenine dahil olmak istediğini söyledi.

    Heather Langenkamp giderek genişleyen Korku Seansı evrenine katılmak istediğini açıkladı. Korku ustası Wes Craven'ın korku sinemasına kattığı Elm Sokağı Kabusu'nun Nancy Thompson'ı olarak akıllara kazınan oyuncu görüşüne göre onu meşhur eden kanlı korku filmlerinden uzaklaşmakla ilgileniyor. En çok hayran olduğu mevcut korku serisi ise korku sinemasının yeni nesil dahisi James Wan tarafından yaratılan "Korku Seansı".

    ComicBook.com'a verdiği son röportajda seriye katılmak istediğini belirten Langenkamp; "New Line'ın çıkarttığı Annabelle ve 'Korku Seansı'nın tüm filmleri gerçekten çok iyi. Bu filmlerin çoğundan gerçekten hoşlanıyorum ve hepsinin gerçekten harika karakterleri olduğunu düşünüyorum. Birçok karakter oyuncusu kullanıyorlar. Bence bu filmler benim için en çekici olanları. Kanlı korku filmlerinden pek hoşlanmıyorum. Ceset sayısının sürekli arttığı filmler bana göre değil. Tabii ki, demek istediğim, bu filmlerin hepsinde birçok harika bölüm var." diye konuştu.

    New Line'ın "Elm Sokağı Kabusu"nu geri döndürmesi durumunda tekrar Nancy Thompson karakterine hayat vermek istemeyeceği sorusunu ise olumlu olarak cevaplayan oyuncu; "Gerçekten Nancy'yi bir şekilde yeniden canlandırmayı çok isterdim, çünkü kesinlikle anlatılacak hikayenin daha fazla olduğunu hissediyorum. Fakat dışarıda Wes Craven kadar yaratıcı olan ve bunu çözebilecek birileri olup olmadığını bilmiyorum. Nancy Thompson'ı herhangi bir evrende birleştirecek kadar detaylı hikayeler göremiyorum. Sadece var olup olmadığını bilmiyorum ama bazı zeki insanlar bir şey üzerinde çalışıyor olabilir. Kesinlike hayranların çok sevineceğini biliyorum, çünkü onları çok istekli oldukları durumlarda görüyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top