Hesabım
    The Little Mermaid'de Ariel'in Babası Terry Crews mu Olacak?

    Terry Crews'dan The Little Mermaid'e gönderme yapan bir paylaşım geldi.

    Başarılı oyuncu ve komedyen Terry Crews sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerinin aklını karıştırdı. Paylaşımı, Halle Bailey'nin başrolüne geçmesiyle gündeme oturan The Little Mermaid filmiyle ilgiliydi. Böylece, Terry Crews'un filmde Ariel'in babasını canlandırıp canlandırmayacağı sorusu akıllara geldi.

    Disney'in yeni masal uyarlaması The Little Mermaid, geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu açıklamış ve gündeme damgasını vurmuştu. Müzisyen ve oyuncu yönüyle başarı yakalayan Halle Bailey, filmde Ariel'i canlandıracak. Ancak bilindiği üzere Ariel, kızıl saçlı ve mavi gözlü olmasıyla tanınan bir masal karakteriydi. Halle Bailey ise siyahi olması nedeniyle bir tartışmaya yol açtı. Şimdi ise komedyen Terry Crews, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve açıkça Ariel'in babası Kral Triton rolüne talip olduğunu belli etti. Ancak gerçekten de Disney ile herhangi bir görüşme yapıp yapmadığı ya da filme dahil edilip edilmeyeceği bilinmiyor. Terry Crews paylaşımını şu sözlerle yaptı: "Ariel'in babası!!! #ArielGotTerry #AmericasGotTerry. Bacaklarımı çalıştırmadığım iyi olmuş, çünkü deniz adamının bacağı yok!" Disney hayranlarından bazıları ise Ariel'in babası rolünde Idris Elba'yı görmek istediğini belirtmişti.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta içerisinde filme başka isimler de eklenmişti. Bu isimler ise  Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız ve Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina olmuştu. Tremblay filmde Ariel'in en yakın dostu Flounder'a hayat verecekken, Awkwafina'nın martı Scuttle'ı seslendirmesi bekleniyor. Ayrıca filmde adı geçen bir diğer isim de, Ariel'in baş düşmanı Ursula'yı canlandıracak olan başarılı komedyen ve oyuncu Melissa McCarthy oldu. Ancak McCarthy ile henüz resmi bir anlaşma yapılmamış gibi görünüyor.

    Orijinal adı The Little Mermaid olan Küçük Deniz Kızı birçok kez çizgi film ve çizgi dizi olarak televizyon ve beyaz perdeye aktarılmıştı. Bunlardan en çok bilineni 1989 yapımı The Little Mermaid olmuştu. Bu filmin yönetmen koltuğuna John Musker ve Ron Clements geçmiş, film çizgi film klasikleri arasındaki yerini almıştı. Filmin yanı sıra 1990'lı yıllarda televizyonda çizgi dizi olarak gösterilen bir The Little Mermaid de bulunuyordu. Disney'in yeni uyarlama projesi The Little Mermaid'in ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top