Hesabım
    Renée Zellweger'li Biyografik Film "Judy"den Fragman!

    Judy'den yeni bir fragman yayınlandı.

    Başarılı oyuncu Renée Zellweger'ın başrolünde yer aldığı biyografi türündeki Judy filminden yeni bir fragman yayınlandı. Rupert Goold'un yönetmenliğini üstlendiği filmin fragmanında, yıldız oyuncu Judy Garland'in kariyerinin ileri bir dönemine göz atma fırsatı yakalıyoruz.

    Judy filmi bilindiği üzere 1969 yılında Judy Garland'in ölümünden birkaç ay öncesini konu ediniyor. Garland'in son aylarını konu edinen filmin hikayesi, Londra'da geçiyor. Garland'in beş hafta boyunca aralıksız devam edecek The Talk of The Town isimli konser turu için yapılan hazırlık dönemini ve turu kapsayan film, oyuncu ve müzisyen Garland'in kariyer mücadelesini odağına alıyor. Ayrıca beşinci kocası olan Mickey Deans ile ilişkisini de gözler önüne seriyor. Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Ancak 47 yaşının 45 yılında çalıştıktan sonra, çok yorgun ve hassastır. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ı zihnine gölge düşürmektedir. Bilindiği üzere Judy Garland, Hollywood'un en zorlu yaşama sahip olan oyuncu ve müzisyenlerinden biriydi. Hollywood'un güzellik standartlarına uymadığı gerekçesiyle birçok kez hayal kırıklığına uğrayan efsanevi isim Garland, her şeye rağmen bir yıldız olmayı başarmıştı.

    Biyografik film Judy'nin oyuncu kadrosunda ChicagoCold MountainJerry MaguireBridget Jones's Diary gibi yapımların yıldız oyuncusu Renée Zellweger'ın yanı sıra Game of Thrones'da Lyanna Mormont rolüyle akıllara kazınan ve Garland'in kızını canlandıran genç oyuncu Bella RamseyDark CityThe IllusionistTristan & IsoldeA Knight's Tale gibi yapımlardan tanıdığımız ve Garland'in üçüncü kocası Sidney Luft'a hayat veren oyuncu Rufus Sewell; Beast, Taboo, Wild Rose, Chernobyl gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jessie Buckley; tiyatronun en önemli isimlerinden biri olan Bernard Delfont'u canlandıran Michael Gambon; Finn Wittrock gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Rupert Goold üstleniyor. Bilindiği üzere Renée Zellweger, bu role hazırlanmak için müzik dersleri aldı, kareografiler üzerinde çalıştı. Ayrıca oyuncunun hayatının her alanını ezberledi. Zellweger'ın Judy Garland'e dönüşebilmesi için iki saatlik plastik makyaj çalışması yapıldı.

    Judy filminin 3 Ocak 2020 tarihindeki ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top